Učlani se u vatrogasce i postani dio 'vatrogasne obitelji'

DVD DalmacijaDobrovoljno vatrogasno društvo "Dalmacija" Dugi Rat, poziva sve zainteresirane muške i ženske osobe da se učlane u društvo i time postanu dio "vatrogasne obitelji". Ako bi željeli organizirano pomagati i spašavati ljude i imovinu pri svakojakim nepogodama, vatrogasna obukapružamo Vam priliku za to ovim pozivom za učlanjenje. Dopustite nam da Vam ukažemo na humanost "zanimanja vatrogasac", na opasnosti s kojima se vatrogasci susreću, da Vas naučimo i obučimo kako se treba ponašati i što učiniti da ne dođe do požara ili druge nesreće, ali i kako se ponašati i što raditi ako pak do toga dođe. Za Vas smo pripremili program edukacije na način da će Vam naši iskusni članovi postrojbe DVD-a kroz teorijsku i praktičnu edukaciju prikazati sve ono što trebate znati o požaru i drugim opasnostima, te kako spriječiti nastanak požara... Upisi se mogu obaviti svake subote i nedjelje od 17:00 do 19:00 sati u prostorijama vatrogasnog doma ...

POSTANI VATROGASAC

DVD Dalmacija

Izvor: Vatrogasci Dugi Rat

Dobrovoljno vatrogasno društvo "Dalmacija" Dugi Rat, poziva sve zainteresirane muške i ženske osobe da se učlane u društvo i time postanu dio "vatrogasne obitelji".

DVD Dalmacija

Ako bi željeli organizirano pomagati i spašavati ljude i imovinu pri svakojakim nepogodama, pružamo Vam priliku za to ovim pozivom za učlanjenje.

DVD Dalmacija

Pripremili smo Vam edukaciju emitiranjem najinteresantnijih obrazovnih ali i igranih DVD izdanja koji će se održavati u vatrogasnim prostorijama DVD "Dalmacija" Dugi Rat.

DVD Dalmacija

Upisi se mogu obaviti svake subote i nedjelje od 17:00 do 19:00 sati u prostorijama vatrogasnog doma.


DVD Dalmacija

Sve ostale informacije mogu se dobiti od dežurnog vatrogasca u vatrogasnim prostorijama svakim danom od 10:00 do 18:00 sati.


DVD Dalmacija
DVD Dalmacija
DVD Dalmacija
DVD Dalmacija

Povezani članci

Who's Online

We have 49 guests and no members online