Podstrana: Međunarodna marketinška konferencija

U organizaciji splitske tvrtke Gideon i londonske konzultantske grupe CredExec, 11. rujna, u Podstrani pokraj Splita, održat će se međunarodna marketing konferencija - “Digital Marketing Solutions 2009”. Tema konferencije je digitalni i mobilni marketing s posebnim naglaskom na primjenu u turizmu. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom AmCham (američke gospodarske komore u Hrvatskoj) i HGK – ŽK Split. Po istraživanjima IPK International objavljenim na ovogodišnjem ITB turističkom sajmu u Berlinu u otežanim uvjetima na globalnom tržištu upravo se primjena ovih tehnologija i digitalnog marketinga smatra ključnim za prevladavanje poteškoća s kojima se susreću turistički djelatnici u kontekstu krize ...

Međunarodni marketing stručnjaci u Dalmaciji (VisitBritain, Google, Motorola, Nissan ….)

Izvor: Slobodna Dalmacija

Sličan je zaključak i nedavnog istraživanja Instituta za turizam Zagreb.

Upravo stoga ova je konferencija prilika za sve one koje zanima kako povećati prodaju korištenjem digitalnog marketinga, kako se efikasnije se promovirati na Google-u …

U Podstrani će se održati međunarodna konferencija 'Digital Marketing Solutions 2009.'

Predavači su eminentni svjetski stručnjaci među kojima su i prvi čovjek marketinga u Turističkoj zajednici Velike Britanije - Justin Reid, donedavno jedan od direktora Google-a za Europu - Tom Hanan, voditelj Citibank tima koji je prvi uveo internet bankarstvo u SAD - Jim McGough.

Govoriti će o tome kako hrvatske tvrtke mogu koristiti napredne tehnike digitalnog marketinga za proboj na svjetsko tržište, kako je digitalni marketing pomogao Britaniji da poveća svoj udio na turističkom tržištu dok se drugima smanjuje, kako hrvatske tvrtke mogu povećati svoju konkurentnost među inozemnom konkurencijom koristeći digitalni marketing.

Broj sudionika je vrlo ograničen zbog što kvalitetnije komunikacije sudionika s predavačima. Još je svega nekoliko slobodnih mjesta ostalo tako da nekolicina najbržih zainteresiranih mogu osigurati svoje mjesto na ovom događaju registracijom na web stranici www.digitalmarketingsolutions.net ili pozivom na tel. +385 21 314 000 i + 385 21 314 002.

Povezani članci

Who's Online

We have 87 guests and no members online