Nećemo golfske terene u Kreševu!

Šestanovački SDP protivi se najavljenoj izgradnji golfskih terena na području Kreševa polja, smatrajući da se radi o ekološkoj bombi s dalekosežnim posljedicama. - Ono što je općinskoj vlasti prioritet, za nas je potpuno neprihvatljivo. Ne mirimo se s činjenicom da vladajuća općinska garnitura sav svoj trud ulaže u realizaciju jednog takvog projekta, a da pri tome zanemaruje osnovne infrastrukturne i komunalne nedostatke - izjavio je na press konferenciji povjerenik te stranke Mate Roščić. Za njega ne postoji isplativa investicija ako će ista potpuno uništiti jedinstvenost krajobraza, te ugroziti rijeku Cetinu, odnosno njezine prirodne resurse...

ŠESTANOVAC
SDP ZA ZAŠTITU RIJEKE CETINE

Nećemo golfske terene u Kreševu


Piše: Mladen Nejašmić / EPEHA
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Zar nikome nije stalo što će se tretiranjem pesticiđima trajno uništiti kvaliteta vode, tako da ćemo za koju godinu imati, umjesto dalmatinske krške ljepotice, ustajalu baru - mišljenja je Roščić.

On osuđuje već započetu rasprodaju obiteljskog srebra, koju za sada nepoznati kupac kupuje od mještana Kreševa preko odvjetničkog ureda i to po sramotno niskoj cijeni od svega tri eura po četvornomu metru.

SDP-ov čelnik pozvao je ovom prigodom stanovnike zapadnog dijela općine Šestanovac da ne prodaju svoju djedovinu po tako niskoj cijeni.

- Očito da se neko preko odvjetničkog ureda želi dokopati jeftinog zemljišta, koje će na koncu potencijalnom investitoru prodati deseterostruko skuplje - zaključio je SDP-ov povjerenik za općinu Šestanovac Mate Roščić.

Povezani članci

Who's Online

We have 179 guests and no members online