Počeo Sajam GAST

Sajam GASTSajam GASTČak 1273 izlagača iz 15 zemalja predstavit će svoje proizvode na Sajmu GAST, koji će trajati od srijede do nedjelje na žnjanskom platou. I ove godine održat će se niz specijaliziranih sajmova: 15. sajam prehrane, 15. sajam pića, 15. sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 5. sajam kave, 5. sajam namještaja - FURNITURA, 15. sajam vina – Dionizijana, 4. SATURN – Sajam za turizam i projekt "Gast around the world". Pripremljen je bogat stručni program kao što su natjecanja i ocjenjivanja kvalitete proizvoda: 15. međunarodno ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića, Regionalno natjecanje barmena, Međunarodno natjecanje Flair barmena, Natjecanje kuhara hotelskih lanaca ...


SUDIONICI IZ PETNAEST ZEMALJA NA TRADICIONALNOJ PREZENTACIJI DOBROG JELA, PIĆA I HOTELSKE OPREME


Sajam GAST


Izvor: Slobodna Dalmacija


Dobri ljudi u kuhinji - humanitarna akcija, gospodarske konferencije, te stručne konferencije s temama, Kako surađivati HBOR-proizvođači-hotelijeri, Društveno odgovorna javna nabava, Bioarhitektura, Strateško povezivanje u gospodarstvu.

U sklopu Gospodarskih susreta Turizam@GAST, koje organiziraju HGK Županijska komora Split i Ured za transfer tehnologije, kao partneri u Europskoj poduzetničkoj mreži (EEN), odvijat će se multilateralni gospodarski susreti.


Sajam GAST
Joško Stella, ministar turizma naše županije

Povezani članci

Who's Online

We have 329 guests and no members online