Ostavili smo vam projekte, a vi niste ništa napravili

ŠestanovacBivši načelnik općine Šestanovac Živko Trogrlić reagirao je zbog, kako kaže, neistinitih tvrdnji sadašnjeg načelnika općine Pave Čikeša o teškom stanju u općini, a zbog, kako on navodi, nerazumijevanja državnih tvrtki. - Ideja je bivšeg Poglavarstva, kojem sam ja bio na čelu, izgradnja vjetroparka na Prpuši. Ostavili smo im sve potrebne projekte, no nisu to godinama realizirali, baš kao i projekt ulaganja u golf-terene. Nije istina da će zbog navodnog nerazumijevanja HAC-a 130 studenata ostati bez stipendija, jer to nisu stipendije, nego sufinanciranje prijevoza učenika za Omiš, Split, Makarsku i Imotski ...


BIVŠI NAČELNIK OPĆINE ŠESTANOVAC ŽIVKO TROGRLIĆ ODGOVARA PAVI ČIKEŠU


Ostavili smo vam projekte, a vi niste ništa napravili


Živko Trogrlić


Piše: G. Dragan / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Općina je sada dobila itekakvu rentu od HAC-a, vrijednu desetak općinskih proračuna iz vremena dok sam ja bio načelnik. Da je bilo pameti, s HAC-om se moglo dogovoriti o oprostu rente, a zauzvrat zaposliti i više od trideset ljudi iz općine Šestanovac.

Zamagljivali su birače prije izbora da će Općina birati tko će biti primljen u operativu HAC-a u Šestanovcu, a novac dobiven od rente potrošili su u asfaltiranje gdje i nije trebalo.

Bivše Poglavarstvo ishodilo je također lokacijske dozvole za vodovod prema Grabovcu, Goričaju, Žeževici i Katunima do Prpuše, i pitamo se gdje je stao taj projekt. Š

to je s izgradnjom polivalentne sportske dvorane, za koju je moje Poglavarstvo dobilo lokacijsku dozvolu. Što je s brzom cestom Šestanovac–Dupci, za koju smo potporu imali od susjednih općina i gradova, a taj projekt je još od 1970. godine - pita Živko Trogrlić, bivši načelnik općine Šestanovac.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 652 guests and no members online