HT pokreće novu mobilnu mrežu 097

Veliki ljubičasti telekom pokreće novu mobilnu mrežu, namijenjenu "zahtjevnijim korisnicima", piše Poslovni. Nova HT-ova mobilna mreža zove se "Bonbon" i počet će ih davati mladoj, zaposlenoj i bolje stojećoj djeci, pardon, zahtjevnim građanima za koji se tradicionalno natječu Vip i T-Mobile, a koji će dobiti i poseban predbroj - 097. "Bonbon" počinje s radom u petak 1. listopada. Poslovni.hr zna više ...


GORKI BONBON?

Izvor: Poslovni.hr

U Hrvatskoj trenutno rade četiri mobilne mreže. HT ima najveću mobilnu mrežu T-Mobile, Vipnet drugu po veličini Vip i malog niskobudžetnog operatera Tomato dok treći mobilni operater Tele2, najmlađi i još uvijek najmanji tržišni igrač, ima istoimenu mrežu, piše Bernard Ivezić na stranicama Poslovnog dnevnika, koji kaže da je ova konkurencija "unutar kuće" i presedan za vlasnika, Deutsche Telekom.
 
Problem velikih hrvatskih operatera poput HT-a i Vipneta je što je lani po prvi puta industrija mobilnih telekomunikacija u Hrvatskoj zabilježila pad, a sličan trend očekuje se i ove godine. Jedini izuzetak je Tele2, koji je upravo zahvaljujući politici niskih cijena uspio povećati prihode.

Voditelj "Bonbona" HT-ovac Lordan Kondić najavljuje da će "Bonbon nuditi visoku kvalitetu uz niske cijene", a idealni korisnici su im mladi od 22 do 35 godina, koji žive u gradovima iznad 40.000 stanovnika i imaju iznadprosječna primanja.

PROČITAJTE VIŠE...

 

Povezani članci

Who's Online

We have 148 guests and one member online

  • admin