Počinje sajam Gast

sajam GastOvogodišnji sajam Gast, koji će se, u organizaciji tvrtke Sajam Split, od 2. do 6. ožujka ove godine održati pod šatorima na splitskom Žnjanu, već 16. godinu zaredom, imati će 1300 izlagača iz 13 zemalje. Riječ je o najznačajnijem gospodarskom događaju u Hrvatskoj, o čemu govori znatan broj izlagača, stručnih konferencija, natjecanja, kao i znatan broj inovacija - pokretača gospodarstva, kao i bogati gospodarski konferencijski i stručni program. Gast obuhvaća niz specijaliziranih sajmova: 16. sajam prehrane, 16. sajam pića, 16. sajam hotelske i ugostiteljske opreme, 7. sajam kave, 6. sajam namještaja - Furnitura, 16. sajam vina - Dionizijana, 5. sajam za turizam - Saturn i projekt "Gast around the world" ...

Splitski sajam Gast i dalje raste

Sajam Gast vodeći je gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj te nezaobilazno mjesto okupljanja gospodarstvenika relevantnih djelatnosti i sklapanja poslova neposredno pred turističku sezonu

Piše: Ivana Dragičević / Vjesnik
Izvor: Vjesnik

sajam Gast"Svaka kuna uložena u sajam donosi osam kuna zajednici", ističe predsjednica Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Split, Jadranka Radovanić, ističući važnost sajmovanja u gradu koji je postao sajamski, ali već 16 godina čeka na pravo sajmište.

"Sajam Gast vodeći je gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj te nezaobilazno mjesto okupljanja gospodarstvenika relevantnih djelatnosti i sklapanja poslova neposredno pred turističku sezonu«, ističe Sanja Vuković Veić, direktorica tvrtke Sajam Split.

Na sajmu ove godine sudjeluju izlagači iz 15 zemalja: Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Italije, Njemačke, Austrije, Francuske, Belgije, Srbije, Indonezije, Indije, Albanije, Poljske, Crne Gore i Hrvatske.

I ove godine, pod okriljem sajma Gast, predstavlja se i sajam namještaja - Furnitura, koji pored izlagačkog dijela nudi niz događanja, stručnih skupova i izložbi, koje su interesantne i za strogo poslovnu publiku - hotelijere, arhitekte, projektante, i za široku publiku koja se želi informirati o ponudi domaće drvne industrije. Bogati stručni program obuhvaća natjecanja i ocjenjivanja kvalitete proizvoda.

domaći proizvodi

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog zajedničkog nastupa, Slobodna država Bavarska i ove godine sudjeluje na sajmu Gast, središnjem događaju turističkog sektora u Hrvatskoj, sa zajedničkim štandom bavarskih poduzeća. Uz potporu bavarskog ministarstva za gospodarstvo, infrastrukturu, promet i tehnologiju, štand organizira poduzeće Bayern International GmbH.

Povezani članci

Who's Online

We have 361 guests and no members online