Shift 2014. IT konferencija početkom lipnja u Splitu

Ovog lipnja (5. i 6. lipnja 2014.) će se u Splitu održati druga Shift IT konferencija. Prošle je godine ovaj događaj posjetilo oko 500 IT entuzijasta iz cijelog svijeta, a procjenjuje se da će broj posjetitelja ove godine biti veći od 1.000, što Shift konferenciju čini najposjećenijim događajem ovakvog tipa u regiji. Posjetitelji će i ove godine moći uživati u raznim radionicima, predavanjima i motivacijskim govorima svjetski poznatih predavača, koji će se održati na nekima od najljepših povijesnih lokacija u Splitu. Promotivna cijena ulaznice je 50€, a količine su ograničine. Shift 2014. se sastoji od 3 dijela ...

IT KONFERENCIJA U SPLITU

Shift 2014

Shift Hackathon

Za razliku od prošle godine događaj je bogatiji je za Shift Hackathon. Ovo je otvoreno natjecanje za sve mlade i talentirane programere koji žele prihatiti izazov razvijanja potpuno nove aplikacije u samo 24 sata. Natjecatelji će po završetku Hackathona mati priliku priliku predstaviti svoj projekt žiriju sastavljenom od svjetski priznatih IT stručnjaka te predstavnicima medija. Hackathon će se održati 2. i 3. lipnja 2014.


Shift Challenge

Događaj se nastavlja 4. lipnja sa Shift Challengeom na kojem će inozemni i domaći mentori pripremati startupe za prezentaciju svojih projekata ispred javnosti. Ukupno 32 tima će dobiti priliku boriti se za svoje mjesto pod reflektorima na konferenciji.


Shift Conference

Kulminacija će se dogoditi na samoj konferenciji 5. i 6. lipnja kada će preko 1000 posjetitelja svjedočiti predavanjima vrhunskih, mahom inozemnih govornika iz svijeta IT poduzetništva. Po završetku će biti uručene nagrade pobjednicima Shift Hackathona i Shift Challengea.   

Shift ekipa

Zbog velikog interesa za konferenciju, već možete kupiti svoju ulaznicu za konferencijski dio događaja 5. i 6. lipnja 2014. Promotivna cijena ulaznice je 50€, stoga požurite jer su količine ograničine.

Za više informacija o konferenciji posjetite shiftsplit.com.

Povezani članci

Who's Online

We have 285 guests and no members online