Mreža mladih poduzetnika u Zadru

Udruga Mladi poduzetnik Hrvatska najavljuje održavanje triju besplatnih dvodnevnih konferencija pod nazivom "Mreža mladih poduzetnika“. Prva konferencija, koja ujedno označava i  otvaranje projekta, bit će održana u Zadru, 18. i 19. ožujka 2015. godine u IMPACTU - Europskom centru za međusektorsku suradnju. Cilj ovih konferencija je otvoriti dijalog između donosioca odluka i mladih koji žele postati poduzetnici, ili to već jesu, a čijom će se razmjenom znanja, informacija i iskustava naposljetku izraditi stručan dokument koji će sadržavati smjernice i politike za razvoj poduzetništva kod mladih osoba na regionalnoj i lokalnoj razini...

PODUZETNIŠTVO MLADIH

Pokrenimo ideje zajedno!

Prvi dan konferencije predviđen je za razgovor s donosiocima odluka s državne, lokalne i regionalne razine o politikama koje državna i lokalna samouprava te Europska Unija, imaju za mlade, male i srednje poduzetnike, ali i s uspješnim poduzetnicima iz RH i EU koji će prisutnima govoriti o svojim iskustvima i preprekama, mogućnostima i osobnoj motivaciji.

U drugom dijelu skupa sudionici će se moći upoznati s mogućnostima financiranja poslovanja kroz strukturne fondove EU, kada će uspješni konzultanti iz RH govoriti o mogućnostima povlačenja sredstava za mlade poduzetnike s konkretnim primjerima iz Europske Unije.

Nakon skupa u Zadru slijedi održavanje druge konferencije u Vukovaru u travnju i treće koja će se održati u Zagrebu u svibnju ove godine.  

Pozivamo sve mlade osobe da se prijave za sudjelovanje na konferenciji koje je u potpunosti besplatno.  

Mreža mladih poduzetnika u ZadruSve informacije o prijavi i programu nalaze se na web stranici:  www.mladipoduzetnik.org


Kontakt za dodatne informacije:

Mateo Ivanac, potpredsjednik Udruge Mladi poduzetnik Hrvatska
Mob: 091/511-4489
mail: mediji @ mladipoduzetnik.org

Povezani članci

Who's Online

We have 162 guests and no members online