Dođite na poduzetnički speed date consulting

Kreće treći, sad već tradicionalni, Poduzetnički kamp u Solinu, jedna od najvećih poduzetničkih manifestacija u Splitsko-dalmatinskoj županiji, koji potiče mlade i poduzetnike početnike da zajedničkim snagama daju doprinos razvoju gospodarstva i promicanju pozitivne poduzetničke svijesti. Poduzetnički centar Solin poziva sve mlade, poduzetnike početnike, tvrtke, obrte, OPG-ove, ali i sve one koji imaju poslovnu ideju da se prijave na  Poduzetnički kamp 2015. i u samo četiri dana svoju ideju pretvore u projektni prijedlog s jasnim ciljem i definiranim smjerom razvijanja! Kamp se održava u hotelu President u Solinu od 1. do 4. listopada. U sklopu četverodnevnog programa suorganizatori kampa US Alumni Community in Croatia (USACC) i 3PSplit, organiziraju drugi Speed date consulting (SDC) koji će se održati u petak, 02.10.2015. s početkom u 14h u Hotelu President u Solinu, te će biti otvoren svim poduzetnicima početnicima, malim poduzetnicima, kao i svima onima koji imaju poduzetničku ideju, a prijavili su se na Poduzetnički kamp 2015. Speed date consulting, pod vodstvom doc.dr. Ivane Bilić, će omogućiti svim sudionicima da u par minuta predstave svoju poslovnu ideju vrhunskim stručnjacima iz područja marketinga, menadžmenta, poslovnog komuniciranja, turizma, poduzetništva, EU fondova i javnih tijela, te dobiju sve potrebne i korisne poslovne savjete potrebne za daljnji napredak..

PODUZETNIČKI KAMP 2015.

Dođite na poduzetnički speed date consulting

Izvor: Dalmatinski portal

Mentori na Speed Date Consultingu:

Ivana Bilić (3PSplit/ USACC)
Ranko Milić (CEDRA)
Mateo Perak (Shift)
Ivan Jelušić (U Plug)
Marinko Biškić (Luxor d.o.o.)
Martina Majić (Dizajnerica interijera)
Antun Gustin (Nextbike)
Đulijano Nola (GoHome)
Ivana Ninčević (Poduzetnički centar Solin)
Smiljana Pivčević (Ekonomski fakultet)

Poduzetnički centar Solin poziva sve mlade, poduzetnike početnike, tvrtke, obrte, OPG-ove, ali i sve one koji imaju poslovnu ideju da se prijave na  Poduzetnički kamp 2015. i u samo četiri dana svoju ideju pretvore u projektni prijedlog s jasnim ciljem i definiranim smjerom razvijanja! Kamp se održava u hotelu President u Solinu od 1. do 4. listopada.

U prijavi je nužno da nam uz osnovne podatke o Vama (d.o.o./j.d.o.o./obrt/OPG/fizička osoba)  u kratkim crtama najbolje prezentirate svoju ideju i jasno definiran cilj.

Najbolji projekt odnosno pobjednik Poduzetničkog kampa 2015. će od strane Poduzetničkog centra Solin dobiti punu konzultantsku podršku i prijavu njihovog projekta za dobivanje nepovratnih sredstava, dok ostale finaliste očekuje  niz drugih nagrada.

Svi zainteresirani su obavezni uz karticu teksta o svojoj ideji poslati i dokaz o poslovnom subjektu (rješenje trgovačkog suda/obrtnica/itd.) i to najkasnije do 29. rujna 2015. kako bi stručni tim Poduzetničkog centra Solin izdvojio najbolje prijave, a svi sudionici šalju po jednog predstavnika o vlastitom trošku boravka. Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 30. rujna 2015. Sve prijave se zaprimaju na službenu e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Manifestacija PODUZETNIČKI KAMP 2015 održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH, Ministarstva poduzetništva i obrta, Županije splitsko-dalmatinske, te grada Solina. Sponzori manifestacije: HBOR, CEMEX, OPCINA KLIS, GIVEN2FLY, COMPASS NAUTICA, SALONA LIBER, TESTUDO, ITA, NADALINA. Suorganizatori manifestacije: HAKOM, MANJGURA, CICERON, USACC/3PSPLIT.