Peovica: Obavijest u vezi odlaganja otpada u reciklažnom centru Zakučac

U sklopu izgradnje prvog dijela Reciklažnog centra Zakučac naše komunalno poduzeće Peovica obavještava cijenjene korisnike da će veliki spremnici za prihvat metala, plastike, plastične folije, stakla, EE otpada i otpadnih guma biti premješteni na donji plato pokraj ulaza, s lijeve strane. Spremnici za glomazni otpad, papir i karton te tekstil ostaju na gornjem platou kao do sada. Preporuka je da se javite djelatnicima Peovice d.o.o. ukoliko bude nejasnoća oko prihvata otpada. Građevinski radovi u reciklažnom centru Zakučac biti će gotovi polovicom ožujka, te će se dobiti uređeni prostor od preko 1000 m2 za manipulaciju i prihvat otpada. Reciklažni centar će biti opremljen sustavom ekološkog zbrinjavanja otpadnih i oborinskih voda, također na platou će biti postavljena javna rasvjeta i elektro-energetski ormari. Ovo je samo jedan od niza projekata koji naše komunalno poduzeće Peovicu očekuju u 2017. godini.

Izvor: Peovica

Radovi u reciklažnom centru Zakučac

Građevinski radovi u reciklažnom centru Zakučac izvode se na dva platoa, te se uređuje prostor za manipulaciju otpadom pokraj pretovarne stanice. Uređenjem lokacije omogućit će se lakša manipulacija i prihvat otpada od korisnika, također sukladno novom planu gospodarenja otpada postavit ćemo dodatne spremnike kako bi što više smanjili količine miješanog komunalnog otpada.

Radovi su vrijedni preko 750.000,00 kuna te smo projekt dijelom sufinancirali sredstvima Splitsko-dalmatinske županije uz pomoć direktora RCČO Tomislava Šute.

Radovi u reciklažnom centru Zakučac

Povezani članci

Who's Online

We have 119 guests and no members online