Građanska akcija: Poklonimo županu Bobanu šator da ispuni predizborno obećanje i kampira pred Vladom za brzu cestu do Omiša!

Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak je na popularnoj Facebook grupi "Brza cesta Trogir-Omiš" (BCTO) pozvala građane na akciju.
– U ponedjeljak je sjednica Županijske skupštine, počinje u 9 h u staračkom domu na Zenti (kod Škaričića, op.ur). Predlažem da se tamo okupe svi građani kojima smeta ova gužva, na ulazu u 9 sati, poklonimo županu šator i upitamo ga kad će početi kampirati ispred Vlade za BCTO kako je bio i najavio?
Svi u ovoj grupi pošaljemo pojedinačno email, poziv Ministru i Premijeru da dođu na tu sjednicu objasniti koji je status projekta ceste od Stobreča do Omiša. Poziv poslati na ove emailove: predsjednik @ vlada.hr, gradjani @ vlada.hr, ministar @ mmpi.hr, ksenija.bertic @ mmpi.hr, drzavna.tajnica-promet @ mmpi.hr, ana.galic @ mmpi.hr

Izvor: FB Marijana Puljak

Puljak je pozvala građane i da masovno pošalju emailove ministarstvu i premijeru tražeći konkretne odgovore o gradnji brze ceste do Omiša.

Upit može ići ovako:

To:  predsjednik @ vlada.hr, gradjani @ vlada.hr, ministar @ mmpi.hr, ksenija.bertic @ mmpi.hr, drzavna.tajnica-promet @ mmpi.hr, ana.galic @ mmpi.hr

Subject: HITNO Tražimo dolazak Premijera i Ministra na sjednicu županije SD

Poštovani Premijeru i Ministre, tražimo hitno vaš dolazak na sjednicu skupštine županije Splitsko dalmatinske u ponedjeljak 30.7. u 9 h da nas izvjestite o statusu projekta brze ceste Trogir Omiš na dijelu od Stobreča do Omiša.

Sigurni smo da razloge zašto ovo tražimo ne treba objašnjavati.


boban

Povezani članci

Who's Online

We have 122 guests and one member online

  • admin