Noćnjak krajem lipnja u Zadru

Zadružni savez Dalmacije obavještava zainteresirane maslinare i uljare da će se odgođena 22. međunarodna manifestacija maslinara i uljara - Noćnjak 2020 - održati od 25. do 27. lipnja u zadarskom hotelu Kolovare.
- Vjerovali smo u to da ćemo se vidjeti i biti zajedno. Sada kad je to moguće, možemo vam samo poručiti: Veliko hvala! Hvala jer ste vjerovali u nas, jer ste ostali s nama i čekali da se okupimo na Noćnjaku i proslavimo život s maslinom. Uz zanimljiv i aktualan program osigurali smo u ugodnom ambijentu visoku razinu higijenskih uvjeta - poručuju zainteresiranima iz Zadružnog saveza Dalmacije, za koje imaju, osim programa, i važne napomene...

ZADRUŽNI SAVEZ DALMACIJE

Noćnjak krajem lipnja u Zadru

- Na našem 'ljetnom Noćnjaku' sva mjesta za sudjelovanje u pojedinim segmentima programa raspoloživa su do popune. Smještaj u hotelu trebate rezervirati najkasnije do 19. lipnja. Oni koji nisu smješteni u hotelu, rezervaciju ručkova i večera trebaju izvršiti hotelu najkasnije do 23.lipnja. Srdačno vas pozdravljamo i radujemo se susretu u Zadru - poručuju iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Povezani članci

Who's Online

We have 50 guests and no members online