Predavanje: Kako osnovati i voditi izvoznu softversku tvrtku

"S faksa u vlastiti posao - Kako osnovati i voditi izvoznu softversku tvrtku" tema je predavanja koje će g. Stanislav Prusac, direktor poduzeća Polar, održati u četvrtak 12.06.2008. s početkom u 14:15 h na FESB u Splitu (Fakultetu elektrotehnike strojarstva i brodogradnje ) . G. Prusac će pokazati kako se može započeti profitabilan posao sa vlastitim proizvodom (sofver, intelektualno vlasništvo,...) putem interneta na svjetsko tržište i dokazati da uz dobru ideju uopće nije potrebna znatna količina kapitala za poslovanje ovakvog tipa ...

Izvor: FESB, Monitor.hr

PROGRAM  Dana Karijera 2008

FESB, četvrtak 12. lipnja 2008.

13:15 - 14:00

Dvorana: A4
Tvrtka: Udruga bivših studenata FESB-a (UBS)
Tema: Predavanje i diskusija "Planiranje karijere nakon FESB-a"

Bivši studenti FESB-a, predstavnici različitih struka i generacija, različitih osobnih karijera, predstavljaju svoje trenutne pozicije, iskustva i putove nakon FESB-a, savjetuju studente što nakon fakulteta, kako i gdje primjeniti znanje stečeno na fakultetu.


14:15 - 15:30

Dvorana: A4
Tvrtka: Stanislav Prusac, dipl. ing., Polar d.o.o.
Tema: Predavanje i radionica - "S faksa u vlastiti posao - kako osnovati i voditi izvoznu softversku tvrtku"

Predavanje će pokazati kako se može započeti profitabilan posao sa vlastitim proizvodom (sofver, intelektualno vlasništvo) putem interneta na svjetsko tržište. Uz dobru ideju za proizvod, potrebno je vrlo malo novca.

Sudionicima će biti izložena saznanja i iskustva o prilikama i preprekama s kojima se susreću male startup tvrtke u utrci na svjetskom tržištu softvera, a dobit će i brojne praktične savjete kako sami početi.

Gost predavač će biti Frane Borozan, student FESB-a, koji će iznijeti svoj primjer uspješnog plasiranja softverskog proizvoda na svjetsko tržište.

Gosti u publici će biti direktori izvornih tvrtki IT profila koji će sudjelovati u raspravi na ovu temu na kraju predavanja.

Predavanje je namijenjeno studentima kao i svima koji razmišljaju o osnivanju vlastitog startupa, kao i vlasnicima ili managerima IT tvrtki koji žele internacionalizirati svoje poslovanje izvozom IT proizvoda na globalno tržište.

Povezani članci

Who's Online

We have 459 guests and no members online