'Nota dobrote' za omiški Samostan sestara služavki malog Isusa

Nota dobroteDodjela donacije tvrtke StudenacSamostanu sestara služavki malog Isusa“ iz Omiša, u sklopu humanitarne akcije „Nota dobrote“ koju su tijekom studenog i prosinca 2008. godine proveli trgovačkog lanca CBA Internacional i tvrtke Procter & Gamble d.o.o., održati će se u četvrtak 15. siječnja 2009. s početkom u 12.00 sati u prostorijama Samostana sestara služavki malog Isusa, Vangrad 5, Omiš. U sklopu ove akcije Samostanu će bit donirana posteljina, higijenske potrepštine, glazbena linija, sušila za kosu te usisivač. Ispred tvrtke Studenac, donaciju će časnoj sestri Zorki Babaić uručit gospođa Slavica Kovačić, iz marketinga Studenca ...

NOTA DOBROTE

"Nota dobrote" zajednička je humanitarna akcija trgovačkog lanca CBA Internacional i tvrtke Procter & Gamble d.o.o. koja je provedena tijekom studenog i prosinca 2008. godine s ciljem pomoći ustanovama i pojedincima na lokalnoj razini kojima je najpotrebnija.

StudenacCBA International je pokrenuo ovu akciju, jer kao lanac maloprodajnih trgovačkih kuća smatra da je u današnje vrijeme te uz nadolazeće ekonomske nedaće potrebno pružiti pomoć najugroženijim ustanovama i pojedincima u lokalnoj zajednici njihova djelovanja.

Tvrtka Studenac se kao jedna od članica CBA lanca bez oklijevanja odlučila uključiti i pomoći „Samostanu sestara služavki malog Isusa“ iz Omiša.

U sklopu ove akcije Samostanu će bit donirana posteljina, higijenske potrepštine, glazbena linija, sušila za kosu te usisivač.

Ispred tvrtke Studenac, donaciju će časnoj sestri Zorki Babaić uručit gospođa Slavica Kovačić iz marketinga Studenca.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 388 guests and no members online