Željko Kerum: NTL nije upitan, trebamo još vremena

Ni u jednom trenutku projekt Nacionalnoga trgovačkog lanca (NTL) nije došao u pitanje, naš stav je isti od samoga početka a to znači stvaranje najjačeg hrvatskog nacionalnog lanca. U subotu smo se sastali u Splitu i jednoglasno odlučili ubrzati sam proces NTL-a pa u skorije vrijeme možete očekivati na svim prodavaonicama Keruma, Tommyja, Dione, Studenca i ostalih članica CBA grupe novi logo – kazao nam je Željko Kerum dva dana nakon što je “Slobodna” objavila članak kako budući partneri nacionalnog lanca i tri tjedna otkad je NTL trebao “startati” izbjegavaju svaki kontakt s novinarima ...

 SPLITSKI PODUZETNIK TVRDI DA ĆE S PARTNERIMA USKORO REALIZIRATI VELIKI PROJEKT

NTL nije upitan, trebamo još vremena


Piše: Magdalena Družijanić
Izvor: Slobodna Dalmacija


S obzirom na to da je riječ o velikom projektu spajanja, tvrdi Kerum, s više od 870 maloprodajnih objekata i 10.000 zaposlenih, proces iziskuje puno više vremena i angažmana. Paralelno rade, veli Željko Kerum, i na jedinstvenim pregovorima o uvjetima nabave robe, marketingu i imidžu.

Željko Kerum

Na naš upit o tome ima li na umu neke nove projekte nakon što je viđen prošloga tjedna na radnom ručku s Antom Todorićem, sinom vlasnika “Agrokora”, a s druge strane o NTL-u tjednima nije bilo ni riječi, Kerum kaže da se s Todorićem mlađim sastao samo na uobičajenom poslovnom ručku te da nije bilo riječi o nekim novim projektima. Kaže i kako nisu zakopali ratnu sjekiru, jer se nisu nikada ni posvađali.

- Nemam zamjerki na Ivicu Todorića, poštujem njega i njegovu familiju. On je bitan hrvatski gospodarski faktor - dodao je Kerum.

Nacionalni trgovački lanac


Business plan

Moramo razraditi i napraviti “business plan” zbog pojednostavljenog budućeg poslovanja - objašnjava Kerum i navodi da je riječ o projektu od velike važnosti za hrvatske proizvođače, jer na taj način svi oni osiguravaju plasman vlastite proizvodnje i opstanak svojih tvrtki.

Who's Online

We have 316 guests and no members online