Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju

Sjećanje na žrtvu Vukovara

Udruga “Benedikt" obilježit će 22. godišnjicu stradanja u Vukovaru i Škabrnji organizacijom manifestacije pod nazivom "Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju" koja će se održavati u Nadbiskupijskom sjemeništu i Centralnom bogoslovnom sjemenštu u Splitu, Zrinsko-Frankopanska 19., a trajati će od 11. do 17. studenog. O programu saznajte više u nastavku ...

SJEĆANJE NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE

Izvor: Slobodna Dalmacija

Otvorenje manifestacije je u ponedjeljak 11. studenog u 19 sati, a biti će prikazan dokumentarni film „Vukovar 1991.“.  U Utorak 12. studenog 2013. u 19 sati održat će se tribina „Nova agresija na Vukovar", dok je u srijedu 13. studenog u 19.30 na programu antiratna monodrama „Feniks“ uz program posvećen ženama žrtvama Domovinskog rata.

 

U četvrtak 14. studenog u 19 sati biti će prikazan dokumentarni film „Vukovar - simbol hrvatskog otpora", a u petak l5. studenog u 18 sati održat će se molitveno bdijenje za domovinu i sve žrtve Domovinskog rata i projekcija dokumentarnog filma „Časni sude, nisam kriv". Tijekom 16. i 17. studenog organiziran je posjet Vukovaru.

Povezani članci

Who's Online

We have 65 guests and no members online