Nastavljaju se radovi uz cestu na Krilu, Podstrani, Dućama..

Od utorka se nastavljaju radovi na sanaciji zida u Krilu, pa se vraća i privremena prometna regulacija, a promet će se do završetka radova odvijati samo jednom prometnom trakom. No to nije sve. Od srijede i u Podstrani gdje počinju radovi na rekonstrukciji prvog, od ukupno četiri, raskrižja. U Podstrani sljedećih 20-ak dana neće biti postavljena privremena prometna regulacija jer se dio radova može izvoditi uz nesmetani promet, a o postavljanju semafora javnost će biti, kažu iz općine Podstrana, na vrijeme obavještena. Dakle, gospodo vozači i ostali koje vozaju, može se reći da ste uživali u bezbrižnoj blagdanskoj vožnji, a od danas se opet naviknite na gužvicu pred Krilom (i u Dućama), što je sve OK dok se opet ne desi "kolaps" u Podstrani. No budimo optimisti pa se nadajmo da kolapsa biti neće te da su cestari i službe bolje organizirali svoj posao..

PODSTRANA

U utorak je u prostorijama općine Podstrana održan radni sastanak na temu izgradnje 4 raskrsnice i autobusne stanice ( Petričevo ) u vrijednosti od oko 10 milijuna kuna sa predstavnicima Hrvatskih cesta, MUP-a te izvođača radova. U ime HC-a na sastanku je bila glasnogovornica gosp. Tamara Pajić. Utvrđena je dinamika izvođenja radova.

Sutra se nastavljaju radovi na dionici Jadranska magistrala - Put Starog sela i prvih dvadesetak dana neće se zatvarati prometnom signalizacijom jedan prometni trak. O terminima zatvaranja prometnog traka radi izvođenja radova javnost će biti pravodobno izvještena i kada do toga dođe prometna signalizacija bi se stavila tek u 08.30 sati nakon prvog velikog prometnog vala put Splita. Dogovoreno je također da se odmah izvrše sve pripreme i krene u izgradnju autobusne stanice na Petričevu.

Povezani članci

Who's Online

We have 390 guests and one member online

  • admin