Studenac donirao Samostan sestara služavki malog Isusa

Donacija Studenca Samostanu sestara služavki malog Isusa u OmišuLanac maloprodajnih trgovina Studenac iz Omiša uručio je u četvrtak u sklopu humanitarne akcije „Nota dobrote“ donaciju Samostanu sestara služavki malog Isusa u Omišu. Donaciju u obliku higijenskih potrepština, posteljine, sredstava za pranje, glazbene linije i usisavača ispred tvrtke Studenac uručila je gospođa Slavica Kovačić, a donaciju je primila časna sestra Zorka Babaić ...

 Izvor: Glas Dalmacije
 
Prilikom dodjele donacije gospođa Kovačić izjavila je:

- Tvrtka Studenac kao društveno i socijalno odgovoran član zajednice u kojoj posluje također i kontinuirano humanitarno djeluje i to na cijelom omiškom "Nota dobrote"području. Studenac je ključni dio lokalne zajednice, stoga svim svojim sponzorstvima i donacijama nastojimo pomoći onim sugrađanima kojima je naša pomoć najpotrebnija. Ovoj inicijativi pridružili smo se jer smatramo kako je pomaganje lokalnoj zajednici dužnost svake društveno odgovorne tvrtke“.

Pored navedenog, partner svih članica u akciji „Nota dobrote“, tvrtka Procter & Gamble d.o.o. donirala je Samostanu sestara služavki malog Isusa i više mjesečnu zalihu vrhunskog deterdženta za pranje rublja Ariel, kako bi dodatno pomogla te olakšala njihov rad.
 
Humanitarnu akciju „Nota dobrote“ pokrenuo je nacionalni lanac maloprodajnih trgovina CBA International sa svojim tvrtkama članicama Studenac, Boso, Bakmaz, Idis, Biljemerkant, Pemo i Trgonom te u suradnji s tvrtkom Procter & Gamble d.o.o. kako bi pomogli dječjim ustanovama i ostalim lokalnim udrugama kojima je potrebna pomoć za kvalitetniji život i rad.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 184 guests and one member online

  • admin