Natječaj za Program 'Mladi na djelu' za RH u 2009

Europska komisija sukladno Sporazumu Europske komisije o osnivanju programa Mladi na djelu te Financijskom sporazumu od 17. studenog 2007. godine između Vlade Republike Hrvatske i Komisije Europskih zajednica u vezi Nacionalnog programa za Hrvatsku u okviru komponente IPA-e "Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija" za 2007. godinu koji osigurava sredstva Zajednice, kao dio Nacionalnog programa, za projekt HR2007/4/3: "Pripremne mjere za sudjelovanje u Programima za cjeloživotno učenje i Mladi na djelu" objavljuje Poziv na natječaj za Program Mladi na djelu za Republiku Hrvatsku u 2009 ...

NATJEČAJ

'Mladi na djelu'

Izvori: Splitska Razvojna Agencija, H-alter

Za Republiku Hrvatsku u 2009. godini  u okviru pripremnih mjera dostupne su sljedeće aktivnosti:

    * Aktivnost 1.1   -  Razmjena mladih
    * Aktivnost 2      -  Europska volonterska služba
    * Aktivnost 4.3   -  Osposobljavanje i umrežavanje osoba aktivnih u radu s mladima i organizacijama mladih

Rokovi za prijavu su sljedeći:

- za Projekte koji počinju u vremenu od 1. srpnja do 1. listopada 2009. rok prijave je 1. travnja 2009. uz napomenu da prilikom prijave treba označiti R1

- za Projekte koji počinju u vremenu od 1. rujna do 1. prosinca  2009. rok prijave je 1. lipnja 2009. uz napomenu da prilikom prijave treba  označiti R2.

Agencija za mobilnost organizirat će za zainteresirane udruge i organizacije pojedinačne savjetodavne sastanke, dana 17. i 19. ožujka u vremenu od 12,30 do 15,00 sati, u prostorijama Agencije, Gajeva 22, Zagreb. Tijekom navedenih sastanaka djelatnici Agencije pomoći će oko razrade prijavnice.

Za navedene savjetodavne sastanke potrebno je najaviti se tjedan dana unaprijed, na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; te poslati ispunjen obrazac za nacrt projekta (dostupan na mrežnoj stranici Agencije).

Pročitajte Više: www.mobilnost.hr

Povezani članci

Who's Online

We have 468 guests and no members online