Izborne razlike: Katalog kandidata na internetu

Neopredijeljeni hrvatski birači koji će ove godine izići na lokalne izbore konačno su i na internetu dobili mjesto na kojem mogu proučiti podatke o izbornim kandidatima i njihovim programima, neovisno o tome kojoj stranci ili koaliciji pripadaju. Na adresi www.izbornerazlike.com. splitska agencija Artur Erceg postavila je svojevrsni katalog lokalnih izbornih kandidatura, koji će uz fotografiju i biografiju kandidata sadržavati i njihov izborni program, te im omogućiti da pokažu vlastiti identitet i doprinos u koalicijskim nastupima ...

 

PRVA POMOĆ BIRAČIMA
SPLITSKA AGENCIJA ARTUR ERCEG PREDSTAVILA PROJEKT
WWW.IZBORNERAZLIKE.COM
 

Katalog kandidata na internetu
 

 Piše: M. Šešo / Slobodna Dalmacija
 Izvor: Slobodna Dalmacija

 

Na adresi www.izbornerazlike.com. splitska agencija Artur Erceg postavila je svojevrsni katalog lokalnih izbornih kandidatura, koji će uz fotografiju i biografiju kandidata sadržavati i njihov izborni program, te im omogućiti da pokažu vlastiti identitet i doprinos u koalicijskim nastupima.
 
Objedinjena lista davat će brzi pregled potencijalnih kandidata za načelnike, gradonačelnike i župane, te članove županijskih i lokalnih vijeća, po mjestima, općinama i županijama, kazao je Željko Erceg, idejni pokretač projekta.
 
"Izbornerazlike.com" olakšat će odluku o tome za koga glasovati i tko im se sviđa prije svega neodlučnim biračima, posebice onima koji ne žive u mjestu glasovanja, ne prate lokalnu kampanju ili na mjesto glasovanja dolaze iz drugih mjesta.

Cilj projekta je podizanje kulture političkog dijaloga kandidata i birača, pravodobno upoznavanje kandidata prije susreta s biračkim listićima, te donošenje kvalitetnije odluke u interesu šire društvene zajednice, naglašava Erceg.


Osim pomoći biračima, na stranici www.izbornimarketing.com pomoć se nudi i sudionicima kampanje, koji tu mogu naći upute i savjete o tome kako se predstaviti i nastupati na izborima.
 
Projekt stvaranja svehrvatskog kataloga kandidatura je do sada podržalo 39 radiopostaja diljem Hrvatske, a svakim danom pridružuju se novi mediji.

Povezani članci

Who's Online

We have 198 guests and no members online