Načelnici, što nudite mladima?

Lena u provoduDuće GolubinkaPoštovani, osjetio sam potrebu da Vam se obratim u ime brojne mladeži naše općine koja mi tijekom posljednjeg razdoblja učestalo postavlja (putem maila, telefona, osobno, facebooka...) brojna pitanja u svezi radnog vremena i mogućnosti održavanja koncerata i ostalog vezanog uz ugostiteljski objekt "La Vida Loca" u Dućama. Želio bih naglasiti da sam već pokušao ostvariti kontakte s ljudima iz Poglavarstva i da sam imao namjeru dovesti brojne poznate izvođače (Tonija Cetinskog, Jasmina Stavrosa, Mišu Kovača,..) ali moje zamolbe nisu naišle na plodno tlo.. S obzirom da se u dosadašnjem tijeku kampanje svih političkih i nezavisnih opcija mladež baš i nije u potpunosti uspjela prepoznati(!), a kako sam nisam u mogućnosti ponuditi odgovore na svakodnevne upite, smatrao sam kako je jedini ispravan put preusmjeriti pitanja na adresu kandidata za prvog čovjeka naše općine. Kakva je budućnost mladih ove Općine u idućim godinama? Kakvi će im se sadržaji osigurati? Koliko će se utjecati na poboljšanje kvalitete njihova života?.. To su samo neka od pitanja koje bi u svoje promidžbene materijale pred drugi krug izbora trebali ponuditi naši kandidati za načelnika ...

LA POLITIKA LOCA

A sadržaji za mlade?

Piše: Duško Sabljić

Koliki dio predizbornih obećanja je usmjeren isključivo prema mladima, prema budućnosti ovog dijela Dalmacije? Hoće li se mladost prepoznati u obećanjima? Mogu li im se poboljšati sportski, kulturni i zabavni sadržaji? Kakav im se može ponuditi dnevni, a kakav noćni život? Kako će općina živjeti zimi, a kako ljeti?

Duće Golubinka


Mogu li se iskoristiti brojne prirodno-prometne prednosti naše općine (geografski smještaj), pa značajno poboljšati turističku ponudu raznim glazbenim sadržajima? Mogu li se opet očekivati gostovanja brojnih poznatih zvijezda domaće estrade (Tony Cetinski, Milo Hrnić...) koji su privlačili tisuće gostiju od Splita do Makarske?

Provod u Dućama

Hoće li naša općina i dalje biti spavaonica? ili ćemo iskorisiti sve blagodati koje su nam priroda i naši preci osigurali? Hoćemo li znati sve to plasirati gostu koji je spreman ovdje ostaviti novac koji bi značajno mogao poboljšati razvoj ovog područja?

Ovo je samo nekoliko od brojnih pitanja koja svakodnevno slušam, a na njih, jasno, ne mogu odgovoriti.

Mladež naše općine željela bi čuti što njih očekuje u idućem razdoblju, hoćemo li konačno u punom smislu te riječi biti ponosni na sve ono što im se može i, smatram, mora pružiti.


provod u Dućama


I ja osobno neka ova pitanja postavljam već godinama, tražio sam i od ranijih poglavarstava da se očituju, no nikada nisam dobio odgovor na vrijeme.

provod u dućama


Tražim, stoga, od mogućih načelnika da se javno očituju na ova pitanja o kojima bi naša mladež željela slušati tijekom predstojeće kampanje pred drugi krug izbora 31. svibnja.


Milo Hrnić u Dućama

Provod u Dućama


Hvala na razumijevanju.

Srdačan pozdrav!


Duško Sabljić
UGOSTITELJSKI OBRT LA VIDA LOCA
 

Povezani članci

Who's Online

We have 518 guests and no members online