I policajci iz Češke u policijskim ophodnjama

Ceski policajacI ove turističke godine u razdoblju od 01. srpnja do kraja kolovoza 2011. godine u sklopu aktivnosti Policijske postaje Omiš, a prema projektu međunarodne policijske suradnje, pridružili su se i dva policijska službenika Republike Češke koji će u gradu Omišu i općini Dugi Rat kroz mješovite policijske ophodnje provoditi zajedničke zadaće. Isti će najvećim dijelom će biti na usluzi kako turistima iz Republike Češke, tako i građanima grada Omiša i općine Dugi Rat, odnosno svim drugim institucijama, a sve u cilju razbijanja jezične barijere kao i povećanju razine sigurnosti u svim segmentima života i rada. Kontakt sa Češkim policijskim službenicima možete uspostaviti izravno preko Policijske postaje Omiš ili preko kontakt policajaca PP Omiš Ivice Milića i Stanka Miljka ...

A DA ČEŠKI POLICAJCI PROBAJU SMIRIT MALO NAŠE VANDALE?

I policajci iz Češke u policijskim ophodnjama

Piše: Davor Grgat

Ujedno, ovom koristim priliku da u ime svih nas zaželim Češkim policijskim službenicima ugodan boravak i rad sa hrvatskim policijskim službenicima, te da iz naše male sredine ponesu pozitivne dojmove i iskustva, da po povratku u sredinu gdje žive i rade budu naši vjesnici turizma.

Kontakt sa Češkim policijskim službenicima možete uspostaviti izravno preko Policijske postaje Omiš ili preko kontakt policajaca PP Omiš Ivice Milića i Stanka Miljka.

Povezani članci

Who's Online

We have 259 guests and no members online