Petra Martić ipak ide u London

petra martićNAJNOVIJE:  Petra Martić ipak će, čini se, prema zadnjim informacijama otputovati na Olimpijske igre u London! Nakon lječničkog pregleda u Zagrebu pojavio se tračak nade i odlučeno je da Petra putuje u London, gdje će se vidjeti hoće li na koncu moći i nastupiti...
Petra Martić, naša najbolja tenisačica, neće nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama u Londonu. Ozljeda zgloba noge nažalost nije prošla te je Petra bila prisiljena na otkazivanje nastupa na Igrama. - Evo do današnjeg dana sam gajila nadu u oporavak i vjerovala da ću ipak otputovat na OI u London, ali nažalost premalo je vremena za sanaciju ozljede koja je nastala još u vrijeme Pariza ...

MOŽDA SE OPORAVI DO MAŠKARANE OLIMPIJADE U DUGOM RATU..

Petra Martić otkazala nastup na Olimpijskim igrama

Piše: Pero Smolčić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

U pitanju je 'plantarni fascitis' koji zna raditi probleme mjesecima. Cijeli moj tim je bio maksimalno uključen u moj oporavak, bili smo puni entuzijazma da bi do današnjeg dana mogla biti 100 posto spremna i otputovati u London, ali nažalost nakon nekoliko treninga bol je još uvijek prisutna, stoga sam odlučila teška srca preskočiti ove OI, kako se ova ozljeda ne bi pogoršala i zakomplicirala. Nadam se kako ću spremna otputovati u Ameriku i nesmetano nastavit sezonu... - kazala je u dahu Petra za Slobodnu Dalmaciju.

Šteta, jer trebala je igrati i u pojedinačnom turniru, ali i u konkurenciji mješovitih parova zajedno s Ivom Karlovićem.  - Zahvaljujem svima u svom timu na ogromnom trudu i podršci, a svojim kolegicama i kolegama želim veliki uspjeh u Londonu - poručila je Petra Martić.

petra martić


Petra Martić ipak putuje u London

Izvor: Slobodna Dalmacija

Petra Martić ipak će, čini se, prema zadnjim informacijama otputovati na Olimpijske igre u London. Premda naša najbolja tenisačica ima problema sa zglobom noge te se prije dva dana činilo kako sigurno neće igrati u Londonu, nakon večerašnjeg pregleda u Zagrebu pojavio se tračak nade.

- Obavila je te preglede u Zagrebu i odlučeno je da putuje u London. Kada Petra stigne ovdje imat će svu potrebnu njegu te ćemo vidjeti hoće li na koncu moći nastupiti - kazala nam je izvršna direktorica Hrvatskog teniskog saveza Marina Mihelić.

Povezani članci

Who's Online

We have 161 guests and no members online