Petra Martić promjenila trenera

Petra MartićPetra Martić odlučila se za promjenu. I to na trenerskom planu. Potencijal naše tenisačice je velik, a rezultati u zadnje vrijeme nisu onakvi kakve žele i njezini navijači, ali što je najbitnije ona sama. I Petra je odlučila da je stoga najbolje zahvaliti se svom dugogodišnjem treneru. Dakle, Mađar Zoltan Kuharszky više nije Petrin trener. Novi trener je indijac Raja Chaudhuri koji je do sada radio s Juliom Goerges, Lisom Raymond, Jill Craybas.. Prilika za novi uspon tenisačice s Duća, koja je trenutno izvan kruga 100 najboljih svjetskih tenisačica ...

TENIS

Indijac Raja Chaudhuri novi je trener Petre Martić

Piše: Pero Smolčić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Došlo je vrijeme da pokušam s nekim drugim. Moj novi trener već je na putu - kazala je Petra. A stiže iz - Indije!?

- Da, evo, napisat ću vam kako se zove - kazala je Petra i upisala ime, Raja Chaudhuri. Indijac je i s WTA Toura ga poznajem već neko vrijeme. Čini mi se kako bi trebao biti dobar izbor - rekla nam je Petra.

Ne treba joj netko tko će je učiti igrati tenis. Ona već to jako dobro zna sama. Treba joj motivator, netko tko će je gurati.

- Da, netko tko će me ‘lupiti po glavi’ - slikovita je Petra koja je trenutno izvan kruga 100 najboljih svjetskih tenisačica, no praktički do idućeg lipnja i Wimbledona ne brani gotovo ništa. Prostor je to za rad s novim trenerom i napredak.

U stožer će ozbiljnije angažirati i splitskog fizioterapeuta Roberta Prusca koji je uz FED Cup rerpezentaciju već čitavu vječnost. Indijsko - splitska kombinacija formula je, dakle, za Petrin pohod na vrh. Gdje i pripada.

Povezani članci

Who's Online

We have 267 guests and no members online