Žilić asistirao i zabijao

NK OmišgoolNK OMIŠ – NK NERETVANAC  3:0 (2:0). Omiš je poveo zahvaljujući raspoloženom Juri Žiliću koji je u 16. minuti leđima okrenut prema golu primio loptu, ogradio se, a potom "okrenuo" svog pratitelja i precizno pogodio za vodstvo nogometaša Omiša protiv vrlo dobre ekipe Neretvanca koji je imao više od igre, lijepo kombinirao, ali obrana domaćina predvođena Juričićem, Tomićem danas je bila na visini zadatka. I još nešto, Neretvanac nije imao majstora Žilića koji je osim što je stigao servirati Šariću pregršt prilika za pogodak, koje je nezalječeni mladac sve propustio realizirati, opet zabio u 36. minuti iz slobodnog udarca s dvadesetak metara. Lopta je preletjela živi zid igrača Neretvanca i odsjela pod gredom. Neuhvatljivo za Bubala. S vodstvom domaćina 2:0 otišlo se na odmor. Lijepo se igralo i u nastavku u kojem je Omiš bio aktivniji, a gosti imali bolje prigode...


III HNL - JUG

Omiš, 4. svibnja 2010.
Stadion "Anđelko Marušić – Ferata"
Gledatelja 120.


NK OMIŠ – NK NERETVANAC   3:0  (2:0)


Sudac: Stjepan Lukin (Podstrana) – 7
Strijelci: 1:0 Žilić u 16 min., 2:0 Žilić u 36. min., 3:0 Bartulović u 86. minuti. 
Najbolji igrač: Jure Žilić (Omiš)

Piše: Mladen Banović

nogometS vodstvom domaćina 2:0 otišlo se na odmor. Lijepo se igralo i u nastavku u kojem je Omiš bio aktivniji, a gosti imali bolje prigode.

Bilježimo nekoliko lijepih akcija na obje strane i udaraca prema golu, poput Delalićevog u 70. minuti koji je završio za malo poviše gola, te Čamin udarac par minuta poslije iz slobodnjaka koji je zatresao gredu Baučićevog gola.

Na drugoj strani mladi Škarica se odlično poslužen mogao upisati u strijelce, no i njegov je udarac otišao poviše gola.

Rezultatsku "točku na i" ovog susreta stavio je mladi Bartulović u 86. minuti efektnim pogotkom nakon lijepe akcije domaćih. 

Lijepa, okrugla pobjeda i dobra igra nogometaša Omiša vjesnik je nekih ljepših vremena na Ribnjaku. I lastavice su se vratile. Još da je "čoknit" koji bod i sa strane ...NK OMIŠ

Baučić (7), Škaričić (6,5) Juričić (7), Tomić (7), Bašić (6) (od 68. Jakir 6,5), Plešnar (6) (od 75. Bartulović 6,5), Žilić (8), Šarić (5) (od 55. Škarica 6,5), Šiša (6,5) Peković (6,5), Pivčević (7)

Trener: Josip Knežević


NK NERETVANAC

Bubalo (7), Kozina (6), Utovac (6), Bulić (6,5), Čamo (6,5), Hamzić (6,5), S.Zonjić (6) (od 60. Batinović 6,5), Ključe (6,5), M.Zonjić (6,5), Sentić (6,5)  (od 72. Cvitić 6), Delalić (7)

Trener: Nino Šešelj

 

Povezani članci

Who's Online

We have 254 guests and no members online