IV HNL: Kamen - Orkan 4:0

nogometNK KAMEN - NK ORKAN 4:0 (2:0). Čak 4 utakmice na području imotske krajine igraju se u isto vrijeme i svega je 57 gledatelja na tribini igrališta u Ivanbegovini. Sutkinja gospodična Pejković. Pomoćnik gospođa Vesna Budimir. Potonja sa znakom Fife, međunarodna sutkinja ženskog nogometa, Kriljanka. Drugi pomoćnik imenom i prezimenom Marko Kraljević... Utakmica je krenula, Kamen je tražio rani pogodak. Dugoraćani u posljednjih 7 kola tek sa jednim porazom, gusti u obrani. Petar Kljenak je u 10. min sa 22-23 m uzdrmao prečku, ali lopta se odbila od poda i vratila u polje. Inicijativa Kamena daje ploda u 20.min. Bajamić je izbacio Goretu u čistu priliku, a Goreta takve prilike ne propušta. 1:0 je. Orkan je mogao poravnati rezultat u 25.min. Jak udarac Mate Hrstića sa 20 m Tomislav Duka efektno zaustavlja ...

IV. HNL-jug

Ivanbegovina. Gledatelja 57.
15.kolo.

NK KAMEN - NK ORKAN  4:0 (2:0)

Izvor: nkkamen.bloger.hr

nogometI dalje je domaća momčad u ofenzivi a novi pogodak stiže tek pred kraj poluvremena. Ivan Kujundžić je probio desnu stranu, ubacio, a Goreta glavom prebacio loptu u mrežu za 2:0.

U nastavku se Orkanaši potpuno otvaraju, što omogućuje dosta čistih situacija u polju Dugoraćana. U 59.min Teo Kardum poluvolejem šalje loptu pod gredu za 3:0.

Dugoraćani su pokušavali doći do počasnog pogodka, ali pravog posla za vratara Duku nije bilo. Mogao je Biloš, ali i Kardum, do još jednog pogodka, ali nije bilo preciznosti.

U 82.min jedna od mnogobrojnih kontri Kamena završava pogodkom. Šabić je isturio Biloša u prazan prostor. Biloš je dobro povukao, sve je iz pozadine pratio Toni Ćelić i na dodavanje Dalibora Biloša plasirao loptu sa 6-7 m u mrežu za konačnih 4:0.

Kamen slijedeće kolo igra u Postirama u nedjelju 18. ožujka.

Strijelci: 1:0, 2:0 Goreta 20. i 41.min 3:0 Kardum 59.min 4:0 Ćelić 82.min


Ostali rezultati 15.kola IV. HNL-jug

OSK - Sloga 1:1, Glavice - Urania 2:2, Mladost - Mračaj 3:1, Omladinac - Croatia 1:0, Vinjani - Gošk 2:2,
nedjelja: Jadran(T) - Postira.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 93 guests and no members online