IV HNL: Orkan - Postira Sardi 1:0

NK OrkanNK ORKAN - NK POSTIRA SARDI  1:0. Počela su i natjecanja u IV razredu hrvatskog nogometa. Na otvaranju nove sezone, u koju su ušli s novim trenerom Sašom Javorčićem koji je na klupi seniora Orkana zamjenio Romea Marčića, nogometaši Orkana pred svojim najvjernijim navijačima su ostvarili minimalnu pobjedu nad prvim prekomorskim susjedom, ekipom Postira Sardi. Jedini pogodak na utakmici postigao je friški Orkanaš Jadran Kirevski iz opravdano dosuđenog penala. Eto, svi osim Bračana su zadovoljni. Pobjeda na debiju novog trenera i nekolicine igrača. Bajo odličan na golu. Novi igrač postigao pobjedonosni pogodak. Tri boda su na kontu Orkana, a suci će i dalje moći suditi u ligi ...

Pobjedom otvorili sezonu

NK ORKAN:
Bajamić 7, Lejo 6, Mandurić 6 (Lažeta 6), Budimir 7, Sočo 6.5, Perišić 6 (Batinić 6), Roić 6. Dugeč 6 (Franić), Bilić 6, Kirevski 6.5, Klarić 6.5.

Piše: Ivan Bašić
Izvor: Sportske Novosti

U tvrdoj i borbenoj utakmici Orkan je minimalno porazio goste iz Postira. Početkom drugog poluvremena Batinić nakon solo prodora biva srušen u kaznenom prostoru gostiju. Jedanaesterac realizira Kirevski, Do kraja utakmice Orkanaši su sačuvali prednost i ušli u novu sezonu s pobjedom.
 

igralište Orkana
  foto: FB Dugirat Vijesti

Povezani članci

Who's Online

We have 131 guests and no members online