Odlasci i dolasci u našem Orkanu

balun u dugom ratuPozivamo Vas na utakmicu 3. kola 1. Županijske nogometne lige NK ORKAN Dugi Rat - NK JADRAN Tučepi, koja će se u svetu nedjelju, 16. rujna 2012. u posljepodnevnim satima odigrati u Dugom Ratu na igralištu Orkana. Biti će to prilika da se za  simboličnu i antirecesijsku cijenu ulaznice od svega 10 kuna na licu mjesta upoznate s promjenama u našoj nogometnoj ruži seniora i podržite ekipu Orkana koja je pobjedama protiv Postira Sardi kod kuće i Glavica u gostima utrčala u u novu sezonu. Ako i nemate za kartu, nemojte se ustručavati doći i podržati našeg starca od 95 godina ...

NOGOMET
1. Županijska nogometna liga, 3. kolo

NK ORKAN Dugi Rat  -  NK JADRAN Tučepi

saša javorčićPriredio: Mladen Banović
Izvor: NK Orkan

Prvu županijsku ligu naš će Orkan tako odigrati u nešto drukčijem, promjenjenom seniorskom sastavu i s novim trenerom, Sašom Javorčićem, za kormilom.

U pauzi je iz kluba otišlo nekoliko vrlo važnih prvotimaca, a neki više nisu u kadru: Hrstić, Popović, Nemčić, Marušić, Skelin, Batinić, Pokrajčić, Tokić, Bauk i Grizelj.

NK OrkanNovopridošli igrači: Budimir, Sočo, Kirevski, Roić, Dugeč, Bilić i Batinić trebati će brzo i kvalitetno popuniti nastale praznine.

Eto nam svima u nedjelju prilike da ih vidimo na djelu, te da bolje upoznamo i podržimo novu momčad našeg Orkana.

Povezani članci

Who's Online

We have 228 guests and no members online