Jure Grizelj karijeru nastavlja na Islandu

Jure GrizeljJure Grizelj će svoju nogometnu karijeru nastaviti na Islandu. Bivši igrač Splita koji je prošlu sezonu proveo u redovima Mosora je potpisao ugovor s Grindavikom. Prošle sezone klub je ispao iz prve islandske lige, no radi se o jednom o najbogatijih gradića na otoku, klub ima prvoligaški proračun i brzo se namjeravaju vratiti u najviši razred islandskog nogometa. Dugoraćanin je brzo pristao na ponudu koju su mu poslali Islanđani. - Ponuda je bila dobra, nisam se trebao puno misliti. Zna se da su kod nas loši uvjeti, jednostavno je došlo do toga "ili ću naći nešto u inozemstvu ili ću se prestati baviti nogometom - kaže Jure ...

GRIZLI ODLAZI NA SJEVER

Izvor: DalmacijaNews

Na kraju je stigao poziv iz pomalo neočekivane destinacije. Hladni Island i tamošnja liga su sigurno nepoznanica za naše nogometaše, ali Grizelj je uvjeren kako će se brzo priviknuti.

- Tamo će me trenirati Milan Janković, on je igrao za Osijek i Crvenu Zvezdu, sigurno će mi pomoći da se prilagodim, a na hladnoću i malo teže uvjete sam ionako spreman. Znam gdje idem. Na Island putujem krajem veljače jer mi ugovor počinje teći od 1. ožujka. Najprije idemo na pripreme u Španjolsku, a zatim slijedi početak sezone koja starta u 4. mjesec, a završava u 10. - pojasnio nam je ovaj veznjak.

Jure Grizelj

Otkrio je i da će na Islandu ostati minimalno godinu dana koliko mu traje ugovor.

- Potpisao sam ugovor na godinu dana s mogućnošću produljenja. Grindavik je osim mene doveo još nekoliko igrača, planirali su angažirati još neke Hrvate, ali vidjet ćemo što će biti s tim - kazao nam je za kraj.

Povezani članci

Who's Online

We have 485 guests and no members online