Orkan - Hajduk II 2:1

U jučer odigranoj prijateljskoj nogometnoj utakmici u Dugom Ratu domaćin ORKAN svladao je drugu momčad splitskog HAJDUKA (Hajduk II) koja se takmiči u 3.HNL.-jug rezultatom 2:1. Lijep rezultat potvrda je da je naš Orkan nakon dobro odrađenih priprema spreman i da pun ambicija ulazi u nadiolazeću sezonu u 1.ŽNL. S novim trenerom, internacionalcem Goranom Pekasom, i s nekoliko igračkih pojačanja pokušati će dugoraćani ući u veći rang natjecanja, treću HNL-jug, te u njoj dočekati i 2018. proslaviti 100. rođendan kluba...

Goran Pekas na kormilu Orkana

Izvor: DalmacijaNews

Goran PekasNovi trener, dugoratskim poznavateljima baluna nije nepoznat. Goran Pekas (56) dosadašnju je trenersku karijeru gradio u Švicarskoj, no ostavio je i značajan igrački trag u Orkanu. Pekas je rođen u Dugom Ratu, gdje je dugo godina igrao u redovima Orkana, odakle je preselio u Split, a potom i u Švicarsku gdje je godinama igrao. U Švicarskoj je po završetku igračke karijere, vodio B momčad Luzerna, te niželigaše Wangen, Emmenbrucke i Buochs, a sada se konačno vratio na rodnu grudu gdje bi Orkanu trebao pomoći u plasmanu u viši rang.

- Goran ima višegodišnje trenersko iskustvo, u Hrvatskoj nikad nije nikog trenirao, no imao je ponuda. Tome unatoč, odlučio se za povratak kući, dolazi nam pomoći da već u narednoj sezoni izborimo Treću HNL Jug. Siguran sam kako ćemo s njim dobiti tu nijansu više, u idućoj sezoni biti u samom vrhu, a vjerujemo kako smo zaslužili viši rang - kazao je za DalmacijaNews predsjednik NK Orkan, Josip Tomić.

Povezani članci

Who's Online

We have 187 guests and no members online