Završen Dalmatinko kup, najuspješniji sarajevski Željezničar

Unatoč kiši, koja je cijelu nedjelju pokušala umanjiti draž završnih utakmica 1. Dalmatinko Cupa što se od četvrtka do nedjelje održavao u Dugom Ratu i Omišu, uzbuđenja i kvalitetnih utakmica najmlađih nogometnih talenata regije nije nedostajalo. Nakon odigranih više od dvjesto utakmica titule najboljih ponijeli su Željezničar Sarajevo (u kategoriji igrači rođeni 2004. godine), Dinamo Zagreb (igrači rođeni 2005. godine), Željezničar Sarajevo (igrači rođeni 2006. godine), Istra 1961 Pula (igrači rođeni 2007. godine) te Talent 2 Split (igrači rođeni 2008. godine). Na turniru koji će biti tradicionalan sudjelovalo je 70 momčadi iz četiri države, a travnjacima u Dugom Ratu i Omišu prodefiliralo je i svoje vještine pokazalo preko tisuću mladih nogometaša. Svi nagrađeni pojedinci dobili su Euroclub ljetovanje na Šolti uz učenje engleskog jezika, najbolji igrači još su nagrađeni poklon bonom Sport Visiona u iznosu od 700 kuna, a suvenire Omiš Originals dobili su svi osvajači medalja..

Izvor: DalmacijaNews

Skupina Tomislav Erceg (igrači rođeni 2004. godine):
Finale: Željezničar - Pomak 4:1.
Utakmica za treće mjesto Đetić - Sarajevo 1:0.
Najbolji strijelac je Neriman Kočević (Academica), najbolji vratar je Kerim Salihović (Željezničar), a najbolji igrač je Hamza Martinović (Željezničar).

Završen Dalmatinko kup


Skupina Mate Bilić (igrači rođeni 2005. godine):
Finale: Dinamo - Željezničar 3:1 (Baćurin, Čajić, Jagušić;ag).
U utakmici za treće mjesto Hajduk - Škabrnja 1:0 (Kegalj).
Najbolji strijelac je Andrijano Jagušić (Dinamo), najbolji vratar je Borna Buljan (Hajduk), a najbolji igrač Danijel Osmić (Željezničar).

Skupina Ivica Križanac (igrači rođeni 2006. godine):
Finale: Željezničar - Đetić 1:0 (Babić).
Utakmica za 3. mjesto: Olimpija - Omladinac Vranjic 5:0.
Najbolji strijelac je Harun Bakran (Željezničar), najbolji vratar je Val Čepin (Olimpija), a najbolji igrač je Bojan Prelević (Đetić).

Završen Dalmatinko kup

Skupina Ivan Perišić (igrači rođeni 2007. godine):
Finale Istra - Trnje 3:2 (deveterci).
U utakmici za treće mjesto Devetka - Rijeka 2:1 (Tomeljak, Danović; Radoslav).
Najbolji strijelac je Niko Maksić (Rijeka), najbolji vratar je Maroje Kostopeč (Trnje), a najbolji igrač je  Elvir Šehić (Istra 1961).

Skupina Drago Gabrić (igrači rođeni 2008. godine):
Finale: Talent 2 - Devetka 3:1.
U dvoboju za treće mjesto Olimpija - Adriatic 3:2.
Najbolji strijelac je Roko Ban (Talent 2), najbolji vratar je Petar Ugrin (Talent 2), a najbolji igrač je Antonio Hodža (Devetka).

Završen Dalmatinko kup

Povezani članci

Who's Online

We have 306 guests and no members online