Marino Klarić novi je predsjednik Uprave NK Orkan

Na izvanrednoj Skupštini nogometnog kluba ORKAN Dugi Rat održanoj 18.srpnja 2016. dosadašnji predsjednik Josip Tomić dao je neopozivu ostavku radi zasićenja i porasta privatnih obaveza, ali ostaje u klubu i dio je (član je) i nove uprave našeg nogometnog kluba. Na skupštini je izabran novi predsjednik kluba. Marino Klarić dosadašnji tajnik i član uprave, izabran je većinom glasova za predsjednika kluba. Novi tajnik Orkana je Josip Vuković, a dopredsjednik Milan Trogrlić. Čestitamo izabranima! Poželimo im da oni svoju dionicu u našem nogometnom (domalo) stogodišnjaku odrade na najkvalitetniji mogući način. Ciljevi nove garniture Uprave kluba predvođene novim predsjednikom, u sezoni u kojoj seniori i trener Orkana Ante Vitaić ulaze u veći rang natjecanja, 3.HNL, su bolja suradnja kluba s Općinom Dugi Rat, koja je ujedno i najveći (i jedini) financijer kluba. Bez suradnje s općinom (Tvornice, znamo, odavno nema) klub može samo staviti ključ u bravu.. 

Marino Klarić novi je predsjednik Uprave NK Orkan

Piše: Mladen Banović

Naravno da će i nova Uprava raditi na pronalaženju sponzora i donatora koji bi pomogli klubu i isti su više nego dobro došli u klub! No gospodarska realnost je takva da takve treba "tražiti svijećom". No daleko od toga da će se odustati da koja "upaljena svijeća" ne zasvjetli i na prozoru Doma dugoratskog nogometa i od toga da najstariji i najveći sportski kolektiv u mjestu i općini i dalje promiče svoje ime, prvotimce, mlade nade, sport i sportsku kulturu te da promovira i svoje mjesto gdje god Orkanaši bili, na gostovanjima diljem Dalmacije, na brojnim domaćim i međunarodnim turnirima..

I dok sanjamo vedro noćno nebo puno svjetljećih šarenih lampiona nad SRC "Dalmacija" ili barem parangal s štednim žaruljama u ovim danima kada se već pomalo spremamo za veliku proslavu prvih 100 godina kluba i igranja nogometa u Dugom Ratu, najvažniji sportski ciljevi kluba su uvijek uvlas isti - nastavak kvalitetnog rada u omladinskom pogonu i mlađim uzrastima kluba te daljnje animiranje naše djece za sport, konkretno nogomet, u našoj općini u ovim vremenima kada se rekreacija mladih obično svodi na hvatanje pokemona po mjestu ili pak igranjem FIFE 2015 na računalu/konzoli ili, za one malo ambicioznije, oponašanjem Filipa Naranče i suhopotočkog Mije Mourinha u Football Manageru..

nk orkan

Cilj seniorske momčadi je ostanak u 3.HNL u želji da naš Orkan tamo dočeka svoju 100 godišnjicu, što po svojem značenju za dalmatinski nogomet, dugoj tradiciji i sportskim uspjesima te kvaliteti današnjih prvotimaca itekako zaslužuje!

Povezani članci

Who's Online

We have 127 guests and no members online