Nogomet: Croatia-Orkan, Neretvanac-Omiš

NK OrkanNK OmišOrkan u nedjelju u 17 sati gostuje kod Croatie. Pobjeda goste ostavlja u utrci za Uskokom i prvim mjestom na tablici 4 HNL-jug i ulaskom u veći rang natjecanja. Danas (subota) u 17 sati Omiš gostuje u Opuzenu gdje domaći Neretvanac igra svoju vjerojatno ključnu utakmicu u borbi za opstanak. Omišani imaju tri boda više, ali su poraženi samo jednom u posljednjih pet susreta. Ipak, treba napomenuti da u ovosezonskih 14 gostujućih utakmica momčad Omiša nije uspjela doći do pobjede ...

CROATIA - ORKAN, NERETVANAC - OMIŠ

Omišani oslabljeni u Opuzenu

Izvor: Slobodna Dalmacija

U derbi u Opuzenu Omiš će ući bez pola momčadi. Trener Srđan Mladinić na raspolaganju neće imati barem petoricu igrača. Zbog kartona neće biti Brazilaca Amaurija i Tiaga, te Buljana, dok Puljiz i Vidaković predvode listu ozlijeđenih.

balun- Igrat će juniori kojima će ovo biti prilika da se dokažu. Važniji nam je ogled s Dugopoljem u narednom kolu, ali ne idemo izgubiti - najavio je Srđan Mladinić koji bi naredne sezone mogao - u Izrael.

Sezonu 2000./01. odigrao je u Hapoel Holonu, sada je, uz pomoć Giovannija Rosse koji je u Izraelu stekao igračku slavu, blizu angažmanu u jednom od tamošnjih klubova.

 

 


 

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online