U tijeku su upisi u školu rukometa

škola rukometa za djevojčiceRukometni klub "ORKAN" iz Dugog Rata koji ove godine slavi 50. godinu postojanja. Seniorke se natječu u 2.HRL-jug, djevojčice igraju državnu i županijsku ligu... Radi popularizacije rukometa i želje da i Vašoj djeci omogućimo bavljenje ovim sportom, organiziramo školu rukometa za djevojčice od prvog do četvrtog razreda u Vašoj školi i obavještavamo Vas da su u tijeku upisi u školu rukometa za za školsku godinu 2009./2010. S djevojčicama će raditi školovani rukometni treneri i profesorica tjelesnog odgoja. Rukometni treninzi će se održavati 2-3 puta tjedno na rukometnom igralištu "Streljana" u Dugom Ratu. Nakon uigravanja djeca će sudjelovati na prigodnim, jednodnevnim turnirima, a djeci koja budu pokazala interes za rukomet omogućit će se natjecanje u Županijskim rukometnim ligama njihovog uzrasta. Dijete se može upisati dolaskom na trening (četvrtak 11. rujna u 18.30 sati) ili telefonski u dogovoru sa trenerima (Daniela 091/522 13 49 i Stjepko Čulić 091/522 13 24) ...


UPISI U ŠKOLU RUKOMETA
za školsku godinu 2008./2009.


Štovani roditelji,

Radi popularizacije rukometa i želje da Vašoj djeci omogućimo bavljenje ovim lijepim sportom, organiziramo školu rukometa u Vašoj školi.

Škola rukometa Orkan


Posebno ističemo:

- s djecom će raditi školovani rukometni treneri i profesorica tjelesnog odgoja

- treniranje će se organizirati na terenu našeg kluba

- treninzi će se održavati 2 do 3 puta tjedno

- nakon uigravanja djeca će sudjelovati na prigodnim, jednodnevnim turnirima

- djeci koja budu pokazala interes za rukomet omogućit će se natjecanje u Županijskim rukometnim ligama njihovog uzrasta

- mjesečna članarina iznosi 80 kuna, za dvoje djece 100 kn, treće besplatno

- sa Vama ćemo održavati redovite kontakte...


Škola rukometa Orkan


Dijete se može upisati dolaskom na trening. Termine treninga možete saznati na internetu, na stranici našeg bloga - rs-orkan.blog.hr - u lijevom gornjem kutu stranice ili telefonski u dogovoru sa trenerom.

Dodatne informacije moći ćete pronaći i na internetu.

Škola rukometa Orkan


Sve informacije vezane za školu rukometa, za djevojčice od prvog do četvrtog razreda možete saznati na sljedećim telefonskim brojevima:

- Daniela Čulić: 091/522 13 49, kućni 734-631
- Stjepko Čulić: 091/522 13 24, kućni 734-631


Škola rukometa Orkan

Povezani članci

Who's Online

We have 237 guests and no members online