Mlađi dječaci (1998) izborili nastup na Državnoj završnici

dječaci RK HdU Zadru je 9. travnja odigrana regionalna rukometna završnica prvenstva za Dječake '98 RK Hrvatski dragovoljac na kojoj je nastupilo šest najbolje plasiranih rukometnih ekipa iz Dalmacije. Četiri najbolje plasirane momčadi stječu pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske na kojem će nastupiti dvadeset naboljih, po četiri ekipe iz pet regija. Momčadi su u Zadru bile podijeljene u dvije skupine. U skupini A plasman na Prvenstvo ostvarili su: RK Balić & Metličić sa dvije pobjede i RK Metković sa nerješenim rezultatom koji su ostvarili sa RK Arbanasi boljom gol razlikom. U našoj skupini nastupili su RK Hrvatski dragovoljac, RK Kaštela Adriachem i RK Šibenik...


RUKOMET


Mlađi dječaci (1998) izborili nastup na Državnoj završnici


Piše: Joško Čizmić / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr


Mladi Dugoraćani ubilježili su obje pobjede, a Kaštelani su se plasirali pobjedom protiv Šibenčana.

Dječaci su Regionalnu završnicu odigrali odlično. U prvoj utakmici protiv Šibenika dominirali su od samog početka i bez problema utakmicu uspješno priveli kraju. Protiv Kaštelana igralo se na gol-dva prednosti do dvadesete minute, a zatim povećavala prednost do +5.

Veseli ova pobjeda, to je znak da se i ova generacija polagano podiže, jer do sada Kaštelane nismo dobivali u službenim utakmicama. Bravo!


Mlade nade RKHD-a


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK ŠIBENIK  11:5 (5:0)

RK Hrv. dragovoljac:

Bruno Milinović, Ivan Vrkić, Filip Pranjić, Stanko Marčić 1, Ivan Plazibat 2, Antonio Bočkaj 2, Antonio  Mršić 1, Jakov Kutleša, Mijo Matijević 1, Antonio Vrdoljak, Marin Tafra, Mijo Žugo.
Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Ivan Pleić
 

RK KAŠTELA ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  7:12 (3:5)

RK Hrv. Dragovoljac

Bruno Milinović,Ivan Vrkić, Filip Pranjić 4, Stanko Marčić, Ivan Plazibat 3, Antonio Bočkaj 4, Antonio Mršić, Jakov Kutleša, Mijo Matijević, Antonio Vrdoljak, Marin Tafra, MijoŽugo 1.
Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Ivan Pleić

 

Povezani članci

Who's Online

We have 154 guests and no members online