Zlatne ruke 'doktora' Duška

Vrsni fizioterapeut, popularni 'doktor' Duško IvaniševićRukometni klub Hrvatski dragovoljac iz Dugog Rata već neko vrijeme ima novog člana, novo izvrsno pojačanje. Riječ je o fizioterapeutu, našem "domaćem" momku, Dušku Ivaniševiću. Duško je završio srednju fizioterapeutsku školu, te studij fizioterapije na Medicinskom fakultetu kao istaknuti student. Sada radi u prostorijama kluba gdje priprema ozlijeđene igrače za nastup (a i za trening), te sa ekipom odlazi na sve službene utakmice gdje također priprema i pomaže ozlijeđenim igračima. I to nije sve ...


DOKTOR IVANIŠEVIĆ

Hrvatski dragovoljac se pojačao - vrsnim fizioterapeutom!

Piše: Stjepko Čulić / rkhd.hr
Izvor: rkhd.hr

Moramo napomenuti da naš popularni Doktor nije ograničen samo na rukomet, već pomaže i drugim dugoračkim sportašima. Tako na terapije dolaze i nogometaši npr. Marinu Bajamiću, popularnom Baji,  vrataru NK Orkana, u samo dva tretmana uspio je "riješiti" bolnost kralježnice i pripremiti ga za prvu slijedeću utakmicu koju je isti branio bez boli, a Orkan ubilježio novu pobjedu.

Doktor Duško i velika Sipa

Isto tako osim šta redovno „lijepi“ naše rukometaše Franu, Bibu, Zelu, Vuka…medicinskim trakama je lijepio i orkanaša Ivu Žilića. Osim navedenih Duško radi i sve ostale terapije na mladim (a i starim) igračima.

Doktor Duško i pistolero Marin

Osim sportskih radi i medicinske tretmane, te pomaže bolesnim i ozlijeđenim osobama u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli, te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda.

Doktor Duško

Ovim putem pozivamo sve Vas koji imate neki zdravstveni problem, ili Vam je potreban savjet fizioterapeuta (nije nužno da se bavite sportom) da se slobodno javite Dušku na mobitel  098/916-01-59.

Doktor Duško

Povezani članci

Who's Online

We have 227 guests and no members online