Rukomet (Ž): Iz Sinja opet bez bodova

detalj s utakmice RK OrkanŽRK SINJ - RK ORKAN 15:10 (8:7), RK ORKAN - RK VRANJIC 11:18 (5:8). Ekipa Orkana u drugom krugu 1.HMKRL-jug, ubilježila je dva poraza protiv trenutno vodećih ekipa Sinja i Vranjica. Mlade Dugoračanke u prvoj utakmici pružile su dobar otpor domaćinu, čak su i vodile deset minuta do kraja, ali presudio je veći broj kvalitetnih igračica ekipe Sinja. U drugoj utakmici Orkanašice su odigrale ispod svojih mogućnosti, pa ne čudi uvjerljiv poraz od Vranjičanki ...


RUKOMET (Ž) - Mlađe kadetkinje

Sinj, GSD Sinj, 12.12.2010.
1.HMKRL-jug, 2.krug

ŽRK SINJ - RK ORKAN  15:10 (8:7)

detalj s utakmice

Piše: Antica Mimica / rkorkan.com

Dana 12.12.2010. odigrala se rukometna utakmica između ŽRK SINJ i RK ORKAN. U utakmicu su obje ekipe ušle spremno i sa velikom željom za pobjedom. To su pokazale igrom jer je rezultat na kraju prvog poluvremena bio 8:7 za Sinj.

U drugom dijelu utakmice igra je bila neizvjesna sve do 35. minute kada su Sinjanke prešle u vodstvo i završile utakmicu s ipak prevelikih +5 (15:10).

U ekipi Orkana istaknule su se Lucija Ercegović s 5, Vinka Mimica s 3 i Ivana Ribičić s 2 golam, a posebno raspoložena bila je vratarka Antica Mimica koja je obranila čak 7 sedmeraca.

U ekipi Sinja istaknule su se Ines Vrdoljak s 6 golova, Miljenka Macan s 4 gola, Matea Pletikosić i Tina Kovačević s 2 gola te Ljubica Plazibat s 1 golom.

detalj s utakmice


RK ORKAN - RK VRANJIC 11:18 (5:8)

Nakon teške utakmice sa Sinjom uslijedila je utakmica protiv ekipe Vranjica. Igračice Orkana nisu ušle najbolje u utakmicu, pa je rezultat na poluvremenu bio 5:8 za Vranjic.

Ni drugo poluvrijeme  nije bilo uspješno za Orkan. Igračice Vranjica malo po malo povećavale su vodstvo, te je krajnji ishod utakmice bio 11:18 za Vranjic.

U ekipi Orkana istakle su se Lucija Ercegović s 9 postignutih golova te Vinka Mimica i Marina Šćurla s 1 golom.

U ekipi Vranjica istaknule su se Josipa Jerković s 6 golova, Marija Ljubičić s 5 golova, Matea Lončar s 2 gola te Lucija Andabak, Helena Muslim, Antonija Milovac, Nikolina Zebić i Ivona Buljan s 1 golom.

detalj s utakmice

Povezani članci

Who's Online

We have 37 guests and no members online