Rukometašice Orkana ugostile Norvežanke

Rukometašice Orkana ugostile su ekipu Skarphedina iz NorveškeRukometašice Orkana iz Dugog Rata ugostile su nedavno na Streljani rukometnu ekipu Skarphedina iz Norveške. U dogovoru sa bivšim trenerom Viktorom Anušićem organizirana je utakmica između Orkana i Norvežanki. To je ujedno bila i posljednja provjera djevojaka rođenih 1996. i mlađih pred tradicionalni turnir u Makarskoj, s tim da su im u pomoć priskočile Ivana Banović, Ana Čikotić, Jelena Balić, Mladena Delić i mlađa Antea Trgo

RUKOMET (Ž)

 

Dugi Rat, SRC Dalmacija, 21.6.2011
Prijateljska međunarodna utakmica

RK ORKAN –SKARPHEDIN  33:10, (22:5), (10:3)

Piše: Daniela Čulić / rkorkan.com

Cure su ozbiljno počele utakmicu s obzirom da su znale da igraju protiv Norvežanki koje su uz to i starije od njih 2 godine. Ipak pokazalo se da su iako mlađe puno bolje od gošći, što je na kraju bilo lako iščitati i iz konačnog rezultata.

Priliku su dobile i jako dobro iskoristile sve cure, te su na taj način još jednom pokazale da u budućnosti i seniorke mogu računati na njihovu pomoć.

RK Orkan
Mladena Delić, Marina Šćurla (7), Marina Banović (4), Ivana Banović (2), Vinka Mimica (6), Ana Čikotić (1), Antica Mimica, Jelena Balić (3), Lucija Ercegović (6), Ivana Ribičić (2), Anea Trgo (2), Vinka Tokić

HC Skarphedin
Ida Hellekås, Kristine Sønstebø, Amra Hasić (2), Merethe Bjerke Lie, Kristina Muri Reed (1), Susann Stangeby Haugerud, Stine Ødegård (1), Thea-Fredrikke Grivi (2), Johanne Tveitan (2), Silje Ingolfsrud Myrene, Guro Grue Carlsen, Julie Seim Søvik (2)

Ostatak slika možete pogledati u galeriji ili klikom ovdje!

Povezani članci

Who's Online

We have 789 guests and no members online