Rukomet (Ž): Pobjedile Kaštelanke na startu državne lige

OrkanašiceRK ORKAN - ŽRK KAŠTELA  14:11 (6:4). Započela je državna liga za mlađe kadetkinje (1996 i mlađe). Orkanašice su je otvorile izvrsno, pobjedom protiv prošlogodišnjih sudionika završnice, ekipom Kaštela. U neizvjesnoj utakmici (a takve su uvijek kad se ove dvije ekipe sastaju) dugoračanke su trasirale dobar put prema jednom od prva tri mjesta koja vode na završnicu, a šta će biti jako teško izboriti. U svakom slučaju želimo im puno sreće i da uspiju u svom naumu. Više o samoj utakmici pročitajte u nastavku…

SOLIN

GSD Solin, 17.11.2011.
1.HMKRL-jug, pretkolo

RK ORKAN - ŽRK KAŠTELA  14:11 (6:4)

Piše: Sara Pecić / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

Dana 17.11.2011 održala se utakmica u dvorani u Solinu između RK ORKANA I ŽRK KAŠTELA. Utakmicu smo počele vrlo odlučno i sigurne u svoju igru, isto kao i kaštelanke. Igralo se gol za gol, sve do pred kraj prvog poluvremena kada smo uzele stvar u svoje ruke. Otišle smo na odmor sa 6:4. Protivnice su puno žešće ušle u nastavak utakmice, a mi smo malo posustale i one „okreću vodu na svoj mlin“.

Deset minuta prije kraja kaštelanke vode 10:11. U tim trenucima trener Grubiša poziva time out i od tog trenutka kreće naš lov na pobjedu. U svom naumu smo uspjele, pa utakmica je završila 14:11 za nas. Susret je popratilo 20-tak gledatelja.

Čestitamo curama jedne i druge ekipe na prikazanoj dobroj igri!

RK ORKAN
A.Mimica, M.Šćurla (4), V.Tokić, I.Ribičić, I.Banović, V.Mimica (2), M.Merčep, S.Pecić (3), M.Banović (2), L.Ercegović (3)

ŽRK KAŠTELA
J.Kapitanović, D.Pelivan, R.Gelo, J.Mišković (2), T.Perišić, D.Gnjidić, S.Grbeša, M.Bailo (3), J.Saratlija (1), M.Bonacin , P.Mijatović (2), B.Delaš, L.Pelivan, V.Leventić, J.Bučić, K.Vukorepa (3)

rk orkan

Povezani članci

Who's Online

We have 2210 guests and no members online