Rukomet (Ž): Završile županijske lige (2)

marina banovićNastavljamo započeti "serijal" o odigranim zaostalim utakmicama mladih rukometašica OrkanaDjevojčice A (1998) nakon dobrog starta prvenstva su posustale i u zadnjoj utakmici ispustile predzadnje mjesto na tablici. Djevojčice B (2000) zauzele su solidno sedmo mjesto, ali se nadamo da će dogodine biti bolje, jer su prikazane igre bile puno bolje od ostvarenih rezultata, no o njihovim utakmicama u idućem nastavku ...

RUKOMET (Ž)

Djevojčice A (1998)

RK VRGORAC - RK ORKAN  17:16

Piše: Ivana Balić / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

U nedjelju, 21.O4.2012 s početkom u 13:00 odigralo se XVI.. kolo između RK Orkan i RK Vrgorac u domu športova Vrgorac. Cure su se trudile i u prvom poluvremenu uspjele su povesti 9:7. U drugom poluvremenu su nastavili istim tempom ali ne dovoljno jako te su izgubile 16:17. Naše cure je bodrilo 50 gledatelja.

RK Orkan

RK ORKAN
Antea Trgo, Ana Ercegović, Kristina Banović (6), Mirijam Nerer (6), Lucia Laušić, Tamara Tavra, Petra Balić, Ivana Balić(6), Anica Rako (1), Marija Perlain i Matea Tomić

RK VRGORAC
Petra Franić,Antonia Grbavc,Emili Tolj,Ana Tamburović (9),Nikolina Franić(2),Jadranka Govorko(2),Kata Nižić(3) i Nikolina Klinac (1)

U utakmici su se iskazale: Kristina Banović (4), Ivana Balić (3) i Mirjam Nerer (1).


ŽRK TROGIR-RK ORKAN 13:5 (6:0)

Dana 29.4. odigrano je 12. Kolo u Trogiru. Od početka utakmice domaće sure su dominirale što pokazuje i rezultat prvog poluvremena 6:0 za Trogir. U drugom se nije baš puno promijenilo, domaće nastavljaju sa svojom dominacijom što pokazuje i krajnji ishod utakmice 13:5.

RK Orkan

ŽRK TROGIR: Ećimović, Pensa, Saša(2), Sesar(2), Grga(3), Palada, Munjiza, Mitar(2), Vejić(2), Barada(1), Vukman(1), Matijaš, Sunara, Pavković, Piteša, Jozipović

RK ORKAN: Ercegović, Banović(4), Nerer, Laušić, Matković, Tavra, Tokić,P. Balić, I.Balić, Milavić(1), H.Banović


RK ORKAN - ŽRK CETINA (SINJ) 8:24 (3:10)

Piše: Anamarija Čikotić / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

U subotu 05.05.2012. odigrana je utakmica protiv Orkana i Cetine (Sinja). Na početku utakmice naše cure su krenule dobro, dok se protivnice još nisu zagrijale. Dobivale su golove dodajući pivotu ili pucanjem izvana. Ali kada su Sinjanke malo jače stisnule obranu sve je krenulo nizbrdo.

Nakon prvog poluvremena naše cure su bile iscrpljene, nisu imale više nade za pobjedu. Dok su cure iz Cetine iskoristile to i samo nizale golove. Na kraju se nismo toliko iznenadile rezultatu jer nas je bilo malo, ali bez obzira na to mogle smo bolje.

RK Orkan


RK ORKAN – ŽRK MAKARSKA 10:15

Dana 9.5.201. odigrana je utakmica protiv Makarske. Utakmica je bila dobra, trudili samo se i u obrani i u napadu. Dali smo sve od sebe da ovu utakmicu pobijedimo iako tako na kraju nije bilo. Najbolja od nas bila je Petra Balić koja je jako dobro branila. Poluvrijeme je bilo 6:11, a kraj 10:15.

RK ORKAN: Ercegović, Banović(2), Nerer(5), Laušić(1),Pavić, Zečić(1),Tokić, Perlain,  P. Balić, I.Balić(1), Rako, Milavić, H.Banović, Mataković

ŽRK HOTELI MAKARSKA: Kovačević, Glavinić, Josipović(5), Pavlinović(2), Ćelić, Akmadžić, Rafanelli, Gojak(4), Kovačević(2), Knezović(1), Batinović, Barać, Bogdan, Grmoja

RK Orkan


ŽRK KNIN – RK ORKAN 20:13

Piše: Ana Ercegović / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com

Dana 27.05.2012 u 10.00 sati odigrala se utakmica 12 . kola županijske lige.Igrali su ŽRK „Orkan“ i ŽRK „Knin“ u Kninu. Utakmica je dobro počela za Orkan kada je u prvoj minuti već zabijen gol. Rezultat kroz prvo poluvrijeme se stalno mijenjao ali nije bilo velike razlike.

Jedna od igračica koja se najbolje pokazala a i ujedno zabila najviše golova za Orkan je bila Kristina Banović. Također golmanica koja je većinu napada uspjela obraniti bila je Petra Balić. Ostale igračice koje su igrale za Orkan su: Ana Ercegović(3), Petra Matković(1), Lucija Laušić(1), Ivana Tokić, Ivana Balić(3), Mia Milavić(1) i Helena Banović.

U drugom poluvremenu igračice Orkana su bile dobre ali isto tako i iscrpljene što je dovelo do promjene rezultata u većoj razlici. Unatoč trudu i dobrom igrom igračica orkana utakmica je završila rezultatom 20:13 za RK Knin.

Povezani članci

Who's Online

We have 427 guests and no members online