Veteranke rukometnog kluba Split druge u Tivtu

Vetaranke SplitaVeteranke Ženskog veteranskog rukometnog kluba "Split" za kojeg igraju i Orkanašice Danijela Čulić Rake, Mirjana Ercegović i Sandra Martić, osvojile su drugo mjesto na Međunarodnom rukometnom turniru veterana i veteranki TIVAT 2013, održanom od 6. do 9. lipnja u Tivtu u Crnoj Gori. Na turniru je inače u konkurenciji nastupilo 10 ekipa veteranki podijeljenih u tri skupine, a u završnicu su se plasirale ekipe Akcija iz Ljubljane, Šabac, te Split. Istaknimo i da su veteranke Splita već treću godinu zaredom finalistkinje te osvajaju medalje i ostvaruju dobar plasman u jakoj konkurenciji. Akcija je upisala obje pobjede, a za drugo mjesto Split je bio uvjerljivo bolji od Šabca ...

RUKOMETNA KARIJERA NE MORA ZAVRŠITI U RANIM DVADESETIMA..

Veteranke rukometnog kluba Split druge u Tivtu

Izvor: DalmacijaNews

Za srebrne Splićanke nastupile su: Ilka Stanić, Ljiljan Boban, Jelena Ćulap, Anka Kalajžić, Silvana Bonković, Sanja Vušković, Dijana Ivanišević, Ana Papak, Marijana Buzov, Ksenija Dokuš, Gorana Trumbić, te Dugoraćanke Mirjana Ercegović, Danijela Čulić Rake i Sandra Martić.

Osim Splita na turniru su sudjelovale hrvatske ekipe: Ivanić s osvojenim četvrtim mjestom, Trogir s osvojenim petim mjestom, te Metković, Ploče i Umag.

veteranke Splita u Tivtu

Povezani članci

Who's Online

We have 234 guests and no members online