Orkanašice na rukometnom turniru u Mostaru

U periodu od 21-22.12.2013. tri selekcije RK Orkan iz Dugog Rata učestvovati će na velikom tradicionalnom međunarodnom Božićnom turniru "Mostar 2013.". Dugoraćanke su se odazvale pozivu sportskih prijatelja iz HŽRK "Zrinjski" Mostar  koji će na ovom jakom međunarodnom turniru i proslaviti 20. godina rada kluba koji je više puta bio prvak BiH ...

6. MEĐUNARODNI  BOŽIĆNI TURNIR "MOSTAR 2013."

Orkanašice na rukometnom turniru u Mostaru

Piše: Goran Tičić / rkorkan.com
Izvor: rkorkan.com


Zahvaljujući pozivu dragih i dobrih prijatelja iz HŽRK "Zrinjski" Mostar (inače više puta prvakinje BIH) naše tri selekcije (U16,U14 i U12) će na samom kraju ove godine imati čast biti sudionikom istog.

Na turniru će osim  nas, iz Hrvatske nastupiti i ŽRK "Ivanić" iz Ivanića, iz Crne Gore RK "Trebjesa" iz Nikšića te iz BIH ŽRK "Knežopoljka" iz Kozarske Dubice, RK "Neretva" iz Jablanice, ŽRK "Leotar" iz Trebinja te iz Mostara RK "Lokomotiva", HRK "Katarina" i naravno domaćin HŽRK "Zrinjski".

Organizator HŽRK "Zrinjski" zajedno sa Sportskim savezom grada Mostara i HVIDR-om Mostar će ovaj turnir iskoristiti i za svečano obilježavanje svoje 20. obljetnice osnutka. Ovim putem im čestitamo na istoj!

Osim utakmica, turnir je zamišljen u prvom redu kao zajedničko sportsko i prijateljsko druženje uz bogat popratni program. Tom prilikom će svi  sudionici biti nagrađeni a oni najbolji sa medaljama, pokalima i diplomama. Nadamo se da ćemo tu i mi imati što za reći.

Božićni turnir Mostar 2013.

Eto, u ovoj najavi turnira da kažemo da se već unaprijed veselimo zajedničkim druženjima i novim prijateljstvima  a sve u blagostanju, zadovoljstvu i miru u skladu sa samim nazivom turnira.

Sretan i blagoslovljen Božić!

Povezani članci

Who's Online

We have 177 guests and no members online