Bolina nedjeljna crtica o rukometu

Raštrkali su se rukometni Dragovoljci ove nedjelje na sve strane. Seniori su bili u Čapljini na završnom pripremnom turniru pred nastavak sezone, Kadeti su se u Kaštelima junački borili za bodove dok su Dječaci branili boje kluba u Zadru. No krenimo redom i nešto opširnije ...

Bolina nedjeljna crtica o rukometu

Piše: Boško Nazor - Bole
Izvor: RKHD.hr

SENIORI:

Odigrane su dvije utakmice, ostvaren polovičan uspjeh, svi igrači su dobili priliku griješiti, te ja napravljeno završno brušenje forme pred prvu utakmicu nastavka prvenstva.

KADETI:

Dobro je.. Ma je lipo ovako prepisivat, a ne mislit (ma malo morgen je dobro nego ono ka psihologija - spin,  a u biti si.. luzer ka šta si i bija). Ali ovo je istina, dobro je bilo danas.. Mjesto igranja Kaštela, protivnici RK ZADAR i RK ARBANASI isto iz Zadra.. Ajmo nekim redom..

RK HRATSKI DRAGOVOLJAC - RK ARBANASI  26:18

Kontrolirali smo utakmicu protiv naših susjeda na tablici. Bili smo bolji, dobili desno krilo (valjda), izgubili Bočkaja starijeg, doživili nokaut u drugom poluvremenu. Svi su probali igrat sa više ili manje uspjeha.. ili neuspjeha. I onda odmah igramo i drugu zaredom, bez odmora, jer je tako htio ždrijeb.. Netko mora.. Bit će nam teško bez Tona..


RK HRATSKI DRAGOVOLJAC - RK ZADAR.  28:28

I bilo je i teško i muški, ali nas je na kraju pomazila i srića jer.. ako hoćeš umrit muški, dikod i ostaneš živ (uostalom, pitaj Chuck Norrisa). Svi su dali svoj doprinos sa mimimum "sranja" ali i maksimum odličnih stvari na parketu. I eto bodova ka u priči!  Idemo mi dalje ovo je "pase" i od ovoga se ne živi, ovo je jednokratno, a pobjede triba ponavljat.. .e pa amo..


DJEČACI:

Protivnici Zadar i Arbanasi. Prva -10 (otprilike kao temperatura u dvorani), druga + 10 (ka šta bi mi tili da je temperatura u dvorani). Jel dobro - nije! Može li bolje - može!

Još su dječaci pa ćemo im oprostiti neke stvari.. Triba se kompletirat kroz ovu godinu, tako da budemo spremni za mlađe kadetsku ligu.

Povezani članci

Who's Online

We have 489 guests and no members online