Poraz od Splita, pobjeda protiv Solina

Da ne bude baš od sipe crnilo od rukometnog vikenda (a nakon poraza seniora, kadeta i prve utakmice dječaka) pobrinuli su se dječaci A Hrvatskog Dragovoljca, generacija 2004, koji su u zadnjoj minuti svoje druge utakmice proteklog vikenda okrenuli poraz u pobjedu kontra favoriziranih Solinjana. No krenimo redom..
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK SPLIT 20:22 (10:11)
Šta reći nakon ove utakmice. Imali smo ih, imali svmo sve, a uvatili jedno veliko.. NIŠTA! Gubili smo cilu utakmicu, promašivali zicere kao da smo veliki, falivali penale, golmani kao da su nam ostali doma, ni blizu obrane kakvu znamo i trebamo odigrati... i unatoč svemu tome u završnici imamo 19:18. I onda opet isto, dogodilo nam se isto što i protiv Kaštela, isto kao protiv Arbanasa. Opet gubimo u zadnjim minutama. Jesmo li stvarno takvi.. luzeri? Boško bi se garant složija, ali naši mladi dragovoljci nisu i u drugoj su utakmici to dokazali.
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK SOLIN 18:17 (8:10)
U drugu utakmicu Dragovoljci ulaze fajterski, iako na tribinama kotiramo kao totalni autsajderi. Solin je u ovom uzrastu dominantan. Utakmicu prije dobija je Kaštelane i do ove utakmice jedina su neporažena ekipa u ligi. Dragovoljci susret otvaraju dobro. Vodimo 5:2. Pa malo padamo i već je 6:7. od tog momenta Solin stalno vodi, ali mladi Dragovoljci ne daju se i stalno im "pušu za vrat"... U zadnju minutu utakmice, u ljutu završnicu ulazimo sa razultatom 16:17. Prvo puma Poco izjednačava iz penala, zatim tigar Luka brani zicer protivniku i na samom kraju lav Leo stavlja točku na pobjedu Dragovoljca i slavlje može početi. Nemojte reć Bošku treneru svih trenera Nazoru, ali ipak nismo.. luzeri.

Izvor: FB RK HD mlađi uzrasti

Povezani članci

Who's Online

We have 263 guests and one member online

  • admin