Veteranke ŽRK-a Split treće na međunarodnom turniru u Križevcima

Veteranke ŽRK-a Split treće na jakom međunarodnom turniru u Križevcima. Na jubilarnom 10. izdanju veteranskog rukometnog turnira KTC Križevci, koji je ove godine ove godine okupio 20 ekipa iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, odlično su prošle i veteranke ŽRK-a Split. Naime, na turniru, na kojem su nastupili i veterani, kod žena se natjecalo sedam ekipa. Najbolje su bile Osječanke, drugo mjesto osvojila je ekipa Ivanić – Petrinja, a treće rukometne veteranke Splita, piše Dominik Tomašević na stranicama portala Dalmacija Danas. Za Splićanke već godinama uspješno igraju i veteranke Orkana: Danijela Čulić Rake, Mirjana Ercegović i Dijana Mimica.

BRAVO ZA RUKOMETAŠICE

Izvor: Dalmacija Danas

Najboljom vrataricom turnira proglašena je Milica Simović iz Splita, najbolja strijelkinja je Darija Rukavina iz sastava Ivanića-Petrinje, a igračica turnira Marija Hrgović iz Osijeka.

Kod veterana je nastupilo 13 postava. Slavila je momčad Borca Travnik ispred slovenske družine Perspektiva (Kranj/Škofja Loka) i Bedekovčine.

Za veteranke Splita, (od kojih su mnoge aktivne u vodstvu prvoligaške ekipe ŽRK-a Split 2010), nastupile su: Ljiljana Boban, Milica Simović, Danijela Čulić, Mirjana Ercegović, Dijana Mimica, Marijana Buble, Ana Papak, Dijana Ivanišević, Sanda Borovac, Lukrecija Lovrinčević, Anđelka Ivušić, Sanja Gojak, Gorana Trumbić i Silvana Bonković.

Povezani članci

Who's Online

We have 289 guests and no members online