RK Hrvatski Dragovoljac ima novog predsjednika

U nedjelju, 08.12.2019. u Dugom Ratu, na kultnom igralištu Streljana u Dugom Ratu održana je izvanredna izborna skupština RK Hrvatski dragovoljac Dugi Rat. Članovi kluba poniklog na crnom asfaltu Streljane izabrali su novog predsjednika, dopredsjednika i sportskog direktora kluba, pet članova Upravnog odbora, tri člana Nadzornog odbora i tri člana Stegovnog povjerenstva Kluba.
Dipl.ing. Miroslav Pivac, popularni "Bibo", novi je predsjednik kluba, koji je tako na čelnom mjestu zamjenio Marina Šabana, koji je uspješno odradio svoju dionicu. Novi-stari dopredsjednik kluba je Joško Ivanišević. Krešimir Glavica novi je sportski direktor kluba. Nije došlo do promijena na klupi. Za razliku od splitskih bilih trener Marko Galiot Zele ima punu podršku kluba i voditi će prvotimce kluba u nastavku sezone u 1.HRL. Nije došlo ni do rošada u "akademiji". Boško Nazor, Stjepko Čulić, Marin Stipičić uspješno rade sa mlađim uzrastima kluba i raditi će to i nadalje. Čak je i tajnički duo isti. Boro Pivac i Matej Pocrnja uigrani su dio administrativaca i organizatora koji nastavlja svoj često i nezahvalni rad i komunikaciju s rukmetnom i sudačkom birokracijom.
Čestitamo novoj upravljačkoj i nadzornoj garnituri (i zahvaljujemo na radu staroj) prvoligaša sa Streljane koji već nekoliko godina "gostuje" na Ribnjaku kod dragih susjeda. Članovi i prijatelji kluba lijepo su se podružili na Božićnom domjenku i sada nakon blagdana i malo odmora slijede im pripreme za nastavak sezone. Naprijed naši!

MB

RK Hrvatski Dragovoljac ima novog predsjednika

RK Hrvatski Dragovoljac

Povezani članci

Who's Online

We have 51 guests and no members online