Mladim dugoraćanima Mini-kup Biograda

Iz sportskihU organizaciji RŠK Mini –Sunce iz Biograda, pod pokroviteljstvom Turističke  zajednice i „Bošane“ d.o.o., a povodom Dana grada Biograda i nebeske zaštitnice Sv. Stošije proteklog vikenda održan je treći „Mini-Kup grada Biograda“ za dječake rođene 1994. i mlađe. Sveukupno je nastupilo stotinjak najmlađih rukometaša iz tri županije, izKnina, Šibenika, Vodica, Splita, Dugog Rata i Biograda. Cilj turnira bila je promidžba rukometa te druženje najmlađih sportaša ...

Piše: I. Petrović / Sportske Novosti

U pravom finalu publika športsko sportskoj dvorani uživala je u borbenosti obiju momčadi i to Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata i domaćina Mini-Sunca.

Gosti su na samom početku poveli sa 4:1 da bi svojom borbenošću domaćini do poluvremena smanjili rezultat na 4:5. U drugom poluvremenu napravili su nekoliko uzastopnih tehničkih pogrešaka što je iskusnija momčad iz Dugog Rata znala to iskoristiti i zasluženo pobijediti.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Robert Nakić (22 pogotka) iz RK Šibenika, a za najboljeg igrača turnira Duje Tafra iz Hrvatskog dragovoljca. Nagrade sudionicima turnira uručio je dogradonačelnik Biograda Tonči Šangulin.


isječak iz Sportskih novosti

REZULTATI:

Šibenik –  Hrvatski dragovoljac  11:16 (6:4)
Mini Sunce- Olimpija16:11 (8:1)
Olimpija – Brda 11:13 (4:6)
Knin-Šibenik 10:19 (2:9)
Brda - Mini Sunce 7:15( 2:8)
Hrvatski dragovoljac – Knin   21:4 (9:1)

Za 5. mjesto

Knin – Olimpija 13:12

Za 3. mjesto

Brda – Šibenik 8:24

Finale

Hrvatski dragovoljac – Mini Sunce  14:10

 

Povezani članci

Who's Online

We have 280 guests and no members online