Rukomet: Bodovi ostali na šibenskom mostu

rk HDRK ŠIBENIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  26:23 (12:9). U 14. kolu II HRL-Jug sastale su se ekipe RK 'Šibenik' i RK 'Hrvatski dragovoljac' iz Dugog Rata. Očekivala se jedna zanimljiva i borbena utakmica između 'li-la' protivnika. Obje ekipe su više-manje bile gladne bodova i u kompletnim sastavima... Početak utakmice su obilježile odlične obrane te loši napadi, tako da je u 4. minuti još bio rezultat 0:0!. Tek u 8. minuti gosti iz Dugog Rata uspijevaju postići prvi zgoditak, za rezutat 2:1 ...

Šibenik, 08.03.2008.
2.HRL-jug, 14.kolo

Početak utakmice su obilježile odlične obrane te loši napadi, tako da je u 4. minuti rezultat 0:0!!

Piše: Ivan Pleić / rkhd.hr

Tek u 8. minuti gosti iz D.Rata uspijevaju postići prvi zgoditak, za rezutat 2:1. To dovoljno govori o očajnom napadu, koji je bio prožet bezidejnošću i elementarnim tehničkim greškama. Do kraja poluvremena domaćini su uspjeli ostvariti prednost od 3 razlike (12:9).

Šibenćani bolje ulaze u 2. poluvrijeme te dolaze do prednosti od 5 golova razlike koju uspijevaju održavati.

Pred sam kraj utakmice trener Plazibat uvodi mlade snage na teren. To se pokazalo kao pun pogodak jer su mladi Dugoraćani uspjeli vratiti utakmicu u egal (25:23), 2 minute prije kraja.

No više od toga nisu mogli. U posljednjem napadu (koji je trajao vječno), ponajbolji pojedinac susreta - Dželalija uspio je zabiti gol, te osigurati pobjedu za domaćine. Na kraju se ipak mora priznati -zasluženo.

Kod domaćina najbolji - Dželalija, Nakić i Bilić, kod gostiju - vratari Ivanišević i Čizmić, uz poletnog Vukovića.

Povezani članci

Who's Online

We have 84 guests and no members online