Loša igra dugoraćana, bodovi ostali u Splitu

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KOTEKS 2 SPLIT 24:30 (11:16). Evo sa 'malo' zakašnjenja donosimo vam izvješće u utakmici 15. kola II HRL-Jug između RK 'Hrvatski dragovoljac' - Dugi Rat i RK 'Koteks II' - Split. Ispričavamo se svima onima koji su izgubili strpljenje ćekajući ovaj članak. Ovo blagdansko raspoloženje osjetilo se i na urednicima ovih stranica, tako da je bojanje i tuckanje jajima zamijenilo tipkanje po tipkovnici... A što reći o samoj utakmici. Loša igra dugoraćana, kako u napadu tako i u obrani, omogućila je mladim i poletnim Splićanima da dođu do 2 boda ...

Piše: Giovanni Pleinho / rkhd.hr

Već na samom početku utakmice rukometaši Koteksa ostvarili su minimalnu prednost te je manirom iskusne ekipe uspjeli održati do kraja. Tome su najviše pridonijele brze kontre i polukontre koje su bile nerješiva enigma za dugoraćane.

Napad Dragovoljca obilježili su brojni promašeni ziceri, dok je obrana bila anemična i porozna.

No, sve to je u neku ruku i razumljivo, budući da se ekipa Dragovoljca za ovaj dio sezone 'osvježila' s dosta kadeta i mlađih kadeta, te je jasno da preostaje još mnogo treninga dok se neke stvari ne poslože na svoje mjesto.

RK Hrvatski dragovoljac

Ivanišević, M.Perić 1, Vuković 1, Skender 5, I.Pleić 4, Tokić 1, L.-H.Perić 6, Čulić, J.Plezibat, Jerčić 2, M.Plazibat, F.Pleić 4, Pivac, Čizmić
Trener: A.Plazibat

RK Koteks II

Matešković, Ševo 1, Slišković 5, Krak, Sladoljev-Jolić 6, Tadić 1, Katić, Bajan 2, Vukas, Jukić 3, Ivanišević 4, Mihaljević, Miletić 3, Korjenić 5.
Trener: R.Borčić

Povezani članci

Who's Online

We have 137 guests and no members online